YVI Platformen

Waarom maatwerk als de standaard perfect bij je past?

Je krijgt alleen de functionaliteit die je kunt gebruiken. Niet meer, niet minder.

YVI platform

Een YVI platform is een softwarepakket wat gebouwd is door ons en draait bij vele bedrijven. Over het algemeen bedrijven uit het MKB variërend van een single gebruiker tot aan een paar honderd gebruikers. We hebben drie platforms. Alle drie sluiten ze aan bij specifieke wensen van een bedrijf. Met allemaal hun sterke en minder sterke kanten. Net wat voor jou het belangrijkste is en hoe jullie bedrijfsprocessen lopen.
Na een uitgebreide oriëntatie zou het zomaar kunnen dat je uitkomt bij een van onze YVI Platforms of een combinatie ervan. Onze oplossingen zijn erg flexibel zodat we ze helemaal naar wens in kunnen richten. We zetten een oplossing voor je neer die aansluit als een “maatwerkpak”. Als er functies of interfaces ontbreken, dan kunnen we een pakket relatief eenvoudig aanpassen om deze alsnog te realiseren.
Soms heeft een bedrijf echter zo’n specifieke aanpak dat standaard software geen optie is. Het is dan beter, sneller of goedkoper om een eigen applicatie te laten maken. Ook dan kan YVI helpen. Wij maken bedrijfssoftware op maat in alle soorten en maten. Van kleine apps tot complete applicaties. Slimme intuïtieve software die helemaal op jouw bedrijf is afgestemd.

Waarom een standaard platform

Je verwacht prima uit de voeten te kunnen met een standaard platform, of een standaard pakket. Het grootste gedeelte van je wensen zijn op te vullen in het platform zoals het nu is. Het platform biedt je de kans om te zien hoe andere bedrijven bepaalde bedrijfsprocessen hebben ingericht. De best practise van bepaalde branches zitten namelijk versleuteld in het systeem. Een bijkomend voordeel is dat het snel up en running is. Alleen fine tuning en eventuele maatwerk aanvullingen zijn nodig, het grootste gedeelte is al werkbaar, zonder dat er tijd in gestoken hoeft te worden!

Wel is het belangrijk dat het een platform is dat goed bij je past. Daarom hou je de optie open om de software uit te breiden met een koppeling of andere functies. Kies je voor een platform van YVI Applications Family, dan kunnen we dat helemaal voor je inrichten en aanpassen zoals jij dat wilt. Je krijgt van ons een confectiepak, maar wel eentje dat zit als gegoten!

Welke platform past bij jouw?


Tijd voor koffie!


Afspraak Aanvragen

X


Naam


Email


Telefoon


Bedrijfsnaam


Reden voor bezoek


Gefeliciteerd. Uw bericht is succesvol verstuurd
Error, Er is iets mis gegaan en uw bericht is niet verstuurd.

Stel een vraag

X


Naam


Email


Telefoon


Bedrijfsnaam


Rede voor bezoek


Gefeliciteerd. Uw bericht is succesvol verstuurd
Error, Er is iets mis gegaan en uw bericht is niet verstuurd.