Probeer 30 dagen gratis

YVI Ruby rolt update 2.0 uit, inschrijvingen webinar geopend

Final_webinar.png

We vertelden het al tijdens onze laatste Ruby klantendag: er komt een grote update van Ruby aan. Het is zover: eind mei rollen we deze versie uit. Je vindt er nieuwe mogelijkheden die het managen van je projecten voor jou als architect, ingenieur of bouwmanager een stuk gemakkelijker maken.

Bezoek het YVI Portaal

In ons portaal houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en je vindt er handleidingen en duidelijke instructiefilmpjes terug. Onze klanten hebben inmiddels een activatielink ontvangen. Wil je ook toegang tot dit portaal of een demo van het pakket aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Schrijf je in voor het webinar: Ruby 2.0

Tijdens de gratis webinars die op 19 mei en 26 mei van 9.00 tot 10.30 uur gehouden worden leer je alle ins en outs over de nieuwe versie. Meld je daarom snel aan zodat je voorbereid bent op  van start kunt met Ruby 2.0. Veel van onze klanten hebben dit al gedaan. Ben je nog geen klant? Meld je dan vooral aan, zodat je ervaart hoe projectmanagementsoftware die speciaal is ontwikkeld voor de architectenbranche, je meer tijd, rust en controle kan bieden.

Inschrijven gaat via onderstaande link:

INSCHRIJVEN WEBINAR

Probeer Ruby gratis

Benieuwd naar wat Ruby voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met Jennifer via 040 291 20 00 of kijk hier en meld je aan voor een gratis Ruby-demo.

YVI Ruby projectadministratie software is dé tool voor architecten. Lees hier ook de enthousiaste verhalen van architecten en ingenieurs die je voorgingen.

Wilco Rutten

Meer weten? wrutten@yvifamily.nl

Slimmer werken?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt voor uw aanmelding!