Probeer 30 dagen gratis

Kasteel Rijnhuizen

We kunnen wel stellen dat de wereld van de architectuur constant in beweging is. Niet alleen worden er steeds creatievere projecten bedacht, ontworpen en gerealiseerd, maar ook het bieden van de juiste toegevoegde waarde als architect is aan flinke verandering onderhevig.

Al decennia lang wordt de architect dagelijks geconfronteerd met de tastbare resultaten van een architectonisch ontwerp. Niet voor niks dat onderwerpen als “Human Touch”, “Architecting Interaction” en  de noodzaak van digitalisering een steeds groter podium krijgen. 

Interessante onderwerpen waar ook wij binnen YVI Family veel over brainstormen! Want niet alleen binnen de architectuur gaat het toevoegen van waarde veel verder dan alleen vorm en functie van een project. Ook wij zien, op het gebied van projectadministratie software, de noodzaak van de betrokkenheid van gebruikers en het juiste gebruik van data. 

Architecten die zelf de meerwaarde ontdekken van het inzetten van digitale middelen in hun projecten voor meer effectiviteit, bieden wij daarbij de juiste ondersteuning in hun projectadministratie! De juiste projecttool leidt immers tot meer inzicht én meer effectiviteit! 

Ook geïnteresseerd hoe wij als YVI Family deze ondersteuning bieden in jullie branche? Ga dan in gesprek met een van onze specialisten. Meld je nu aan voor onze exclusieve bijeenkomst op 6 maart op het prachtige landgoed van monumentaal kasteel Rijnhuizen en vraag ze het hemd van het lijf. 

We hebben een speciaal programma ontwikkeld voor bureaus die op zoek zijn naar een pakket dat optimaal aansluit bij de specifieke behoeften van een architect of bouwadviseur.

Op deze dag:

  • Praat je met enthousiaste Ruby-gebruikers uit jouw branche
  • Staan onze Ruby consultants voor jou klaar voor al je vragen en uitdagingen rondom projectmanagement
  • Leer je naast Ruby ook ons als YVI Family nog beter kennen
  • Ga je zélf aan de slag, en ontdek wat YVI Ruby voor jouw bureau kan doen

Bovendien verzorgen wij de gehele dag uitstekende catering op een geweldig mooie locatie (normaliter gesloten voor publiek).

Meld je hier gratis aan!

Slimmer werken?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt voor uw aanmelding!