Webinar

Coming up in YVI Ruby: Projectinkopen

Het Coming Up in YVI Ruby webinar van 20 april stond in het teken van projectinkopen. Wil jij ook (meer) controle over het gehele proces van je projectinkopen houden? Tijdens dit webinar nemen we je mee in de nieuwste ontwikkelingen en functionaliteiten in YVI Ruby. Na het webinar kun jij gericht bepalen hoe je de diverse onderdelen van het inkoopproces effectief kunt managen binnen je eigen organisatie. Wil je het webinar graag terugkijken? Vraag deze gratis en vrijblijvend aan via onderstaand formulier en we sturen het webinar z.s.m. naar je op!

Projectinkopen

Volledige controle over het proces rondom je projectinkopen houden? In een omgeving waarbij gespecialiseerde- en netwerkbedrijven samen optrekken om projecten te realiseren zijn inkoopkosten een belangrijk onderdeel binnen de projectuitvoer en het projectmanagement. Van aanvraag en fiattering, tot aan opdracht, uitvoer, facturering en opvolging. Tijdens het webinar nemen we je donderdag 20 april van 10:00 tot 10:45 uur graag mee in de nieuwste ontwikkelingen rondom projectinkopen en inkoopverplichtingen in YVI Ruby. Na het webinar kun jij gericht bepalen hoe je de diverse onderdelen van het inkoopproces effectief kunt inzetten binnen je eigen organisatie. Schrijf je dus snel - en vrijblijvend - in!

Verder is besproken:

Risicobeheer inkoopkosten

Risicobeheer inkoopkosten

 

Budget, realisatie en ruimte zijn dè drie componenten voor effectief kostenbeheer binnen je projecten. Door de inkoopverplichtingen bij te houden, kun je eenvoudig de gebieden identificeren waar uitgaven uit de hand lopen en stappen ondernemen om die kosten weer in overeenstemming te brengen met het begrote budget.

Controle op inkopen

Controle op inkopen

 

Het inkoopproces is een van de belangrijkste processen binnen het kwaliteitsmanagementsysteem van je organisatie en vereist de nodige aandacht en controle. Aanvraag, goedkeuringslevels, fiattering, versturen van de opdracht, inclusief facturering en de verdere opvolging zijn hier onderdeel van. We nemen je graag mee in dit proces en hoe jij gericht kunt bepalen hoe je de diverse onderdelen van dit inkoopproces effectief kunt managen binnen je eigen organisatie.