Probeer 14 dagen gratis

Vraag het webinar gratis aan
Webinar | Coming up in YVI Ruby

Het formulier wordt verzonden..

Bedankt voor uw aanvraag! We nemen spoedig contact met u op.

< Terug naar Webinars & Trainingen

Op dinsdag 22 november was het weer tijd voor een hele mooie update! In dit webinar word je meegenomen in de laatste ontwikkelingen binnen YVI Ruby en specifiek rondom projectvoortgang, zodat je weer helemaal up-to-date bent!

Tip: Stuur het webinar ook door naar je collega projectleiders, managers en administratie! YVI Ruby is dé software om echt te weten hoe het met je project gaat en financieel afgewikkeld kan worden. We laten je zien hoe!

En uiteraard praten we je ook bij over andere nieuwe functionaliteiten.
Een gevuld programma:

 • Voortgang dashboard
  We hebben goed nieuws! We nemen je mee in de nieuwe visuele weergave waarin de voortgang van je project voor zichzelf spreekt. Direct inzicht in de besteding vs het budget en de opdrachtsom. We zorgen ervoor dat jij nog beter sturing houdt op de projectvoortgang.
   
 • Voortgang cijfermatig
  We nemen je ook mee in de projectvoortgang, zoals je het nu kent maar ook in een nieuw (overzichtelijker) jasje. Hoe beoordeel je de cijfers? Hoe stel je de pagina zo in dat jij stuurt op de waarden die voor jou belangrijk zijn? En hoe weet jij wat je mag of kunt factureren? We praten je helemaal bij!
 • Tarief wijzigen
  ‚ÄčWe ontwikkelen een nieuwe functionaliteit om collectief de tariefstelling te wijzigen. We laten je zien hoe dit werkt en hoe jij het zelf kunt toepassen!

Uiteraard plannen we tijd in om ieders vragen te kunnen beantwoorden.

Wil je het webinar graag terugkijken? Vul het formulier in en we sturen je de opname van het webinar direct, gratis en vrijblijvend, op per mail!

Download onze Brochure!

Ontdek de voordelen van YVI Ruby.

Het formulier wordt verzonden..

Bedankt voor je aanmelding! Download hier direct de brochure.