Yvi-referenties

Archive page for Yvi-referenties

A


"Na een start 10 jaar geleden is het pakket met ons bedrijf meegegroeid. Inmiddels werken we met een digitale werkbon applicatie, een online productconfigurator en alle functionaliteiten die passen bij een installatie, service en onderhoud van industriele deuren we blijven YVI nog steeds iedere maand zien. Door de lange termijn begrijpen we elkaar en kunnen we samen groeien naar een volgend niveau"

Read more

B


"wij werken al bijna 10 jaar met YVI Corpex. We kunnen er alles mee. Van scannen, urenregistratie, uitgebreide calculaties, inkopen en verkopen. Doordat het helemaal geintegreerd werkt, hebben we onze rapportages in een druk op de knop paraat voor de accountant. YVI voelt ons aan en weet waar het over gaat. Dat is fijn schakelen."

Read more

C


"YVI helpt ons bij het uitvoeren, registreren en monitoren van onze projecten. Ook ons loket van gemeentes is gebouwd door corpex. Hierdoor kunnen onze adviseurs online adviezen uitbrengen en aanvragen behandelen. geintegreerd met onze projecten en urenregistratie (de corpex uren app via telefoon) we zijn heel blij om nu een volgende fase in te gaan; onze eigen op maat gemaakte CRM app!"

Read more