Yvi-services-old

Archive page for Yvi-services

CRM app


Als verlenging van onze sales wilden we een eigen CRM app. In 2 maanden hebben we dit van concept tot realisatie opgeleverd, volledig geïntegreerd met ons ERP systeem.

Read more

Geautomatiseerd offertes en orders


Onze partners maken gebruik van ons online tekenpakket. Dankzij integratie met een ander systeem, komen er volledig geautomatiseerd offertes en orders uitrollen.

Read more

Klantportal


We wilden onze klanten onze bestellingen laten volgen via een klantportal. Deze werkt nu geïntegreerd met ons ERP systeem. Zo informeren wij onze klanten nog beter!

Read more

Geautomatiseerde taak met werkschema


Onze medewerkers hebben elke dag een ander rooster. Aan het eind van de dag krijgen ze automatisch een SMS waarin staat hoe hun agenda voor de volgende dag eruit ziet. Dit scheelt ons veel werk!

Read more

KPI's


Na een sessie werd duidelijk wat onze KPI's zijn en kon ons dashboard worden ingericht. Binnen een dag was het volledig up en running. Nu kunnen we ook vanuit huis in de gaten houden hoe onze KPI’s ervoor staan.

Read more

Integratie met de financiële afdeling


De implementatie van het YVI Corpex systeem ging snel. In twee maanden was alles achter de rug. Ook onze financiële administratie is volledig geïntegreerd met Corpex. We hoeven alle gegevens nog maar één keer in te voeren. Dat scheelt een hoop tijd en ergernis!

Read more

Gepersonaliseerde Rapporten


Er zijn veel standaard rapporten beschikbaar, maar wij wilden een rapport dat net wat beter aansloot op onze bedrijfsstructuur.

Read more

Taak laten maken


we wilden iedere vrijdag middag een automatische reminder email naar onze medewerkers sturen die hun weekbrief nog niet volledig hadden ingevuld ik krijg dan zelf een seintje zodra het wel gereed is. Dit scheelt me veel werk!

Read more