Probeer 14 dagen gratis
15-jarig-jubileum-Alex

Operationeel directeur Alex Pier vierde zijn 15-jarig jubileum bij YVI Family. Voordat hij startte bij YVI Family heeft hij bij DSM Food Specialties functies vervult binnen de global supply chain en in de jaren daarvoor namens ORMIT gewerkt voor onder andere Campina binnen de ICT. Langer geleden was hij werkzaam voor ATOS Origin als SAP-consultant. Inmiddels werkt hij alweer 15 jaar bij YVI Family als operationeel directeur. We spraken hem over de ontwikkelingen en zijn ervaringen bij YVI Family.

Alex, kun je wat meer vertellen over je functie als operationeel directeur bij YVI?
“Ik houd me onder andere bezig met de ontwikkeling van YVI Ruby en YVI Corpex. Een aantal taken die hierbij komen kijken zijn bijvoorbeeld het aansturen van het development team en het opstellen van user requirements, waarmee we op dit moment met name YVI Ruby kunnen doorontwikkelen.”

“Daarnaast besteed ik veel tijd aan de dagelijkse en toekomstige zaken binnen YVI. Binnen een groeiende onderneming zijn altijd veel uiteenlopende rollen en verantwoordelijkheden te verdelen binnen iedere discipline, dus altijd genoeg te doen.”

Hoe heeft je carrière zich binnen YVI de afgelopen 15 jaar ontwikkeld?
“Toen ik hier vijftien jaar geleden begon, hield ik me voornamelijk bezig met consultancy en het implementeren van YVI Corpex. Veel reizen binnen alle uithoeken van ons land. Daarnaast was ik ook toen al betrokken bij alle operationele zaken binnen het bedrijf. In 2015 zijn we gestart met de ontwikkeling van onze cloud projectsoftware YVI Ruby. Sindsdien hebben we als organisatie een flinke groei doorgemaakt waarmee de dynamiek binnen YVI en daarmee ook binnen mijn rol, blijft veranderen.”

Wat vind je zo leuk aan je werkzaamheden binnen YVI Family?
“Wat ikzelf altijd leuk vind, is de diversiteit. Binnen ons bedrijf heb je de vrijheid om samen met andere disciplines overstijgend te werken. Meedoen of meedenken aan uitdagingen binnen YVI breed. Zeker met de ontwikkelingen rondom YVI Ruby is er veel energie en hectiek, dat maakt het iedere dag weer interessant.”

Download onze Brochure!

Ontdek de voordelen van YVI Ruby.

Het formulier wordt verzonden..

Bedankt voor je aanmelding! Download hier direct de brochure.