Probeer 14 dagen gratis

Projectmanagement

Projectmanagement software is een belangrijke tool die je helpt om een realtime inzicht te houden in het verloop van je budgetten, verbruikte uren en tot op een bepaald moment gemaakte kosten. Het betekent dat je vooraf proactief bij kunt sturen wanneer er een verschil dreigt te ontstaan tussen je calculatie en de daadwerkelijke realisatie daarvan. Dit heeft een positief effect op de rentabiliteit, liquiditeit en solvabiliteit van je onderneming. Onze software stelt je in staat om huidige en toekomstige projecten zo slim mogelijk aan te nemen. YVI Ruby maakt projectmanagement eenvoudig!

Lees meer over projectmanagement software

 

Urenregistratie

Met YVI Ruby wordt het inboeken, beoordelen en controleren van uren kinderspel. Binnen no-time zie je of er juist is omgegaan met het aantal uren, het tarief, de taakomschrijving en de onkosten: de gevalideerde uren worden vervolgens eenvoudig klaargezet voor de laatste stap, het versturen van de factuur. Uiteraard verstuurt het systeem ook tijdig notificaties wanneer iemand verzuimt om tijdig zijn of haar uren te declareren. Zo is je (uren)administratie altijd op orde!

Lees meer over urenregistratie software

Facturatie  

YVI Ruby verzamelt nauwkeurig de projectonderdelen, zoals uren en termijnen, die klaar zijn om gefactureerd te worden. Het versturen van een (verzamel) factuur was nog nooit zo eenvoudig! Projectadministratie software YVI Ruby maakt factureren een fluitje van een cent. Er worden, op datumvolgorde, binnen het projectdossier automatisch termijnen aangemaakt. Daardoor gaat factureren, uiteraard in je eigen huisstijl, bijna automatisch. Meerwerkuren voeg je, indien gewenst, in een later stadium eenvoudig toe. Bovendien is het ook mogelijk om automatische oplevermomenten, met daaraan gekoppeld de juiste factuurmomenten aan te maken. De factuur kan eenvoudig worden verzonden, eventueel na een bewerking omdat er nog aanvullende informatie gedeeld moet worden.

Lees meer over facturatie software

Planning  

Hoe houd je overzicht en hoe plan je realistisch? Hoe ga je om met korte en lange termijnplanningen? YVI Ruby faciliteert verschillende lagen van inzicht. Globale planningen op basis van begroting en functies en/of detailplanning van je collega's per taak. YVI Ruby biedt grafisch overzichtelijke capaciteitsinzichten, schetst toekomstperspectieven en is zowel automatisch als handmatig in te plannen. Alle collega's zijn altijd en overal op de hoogte van de planning en toegekende taken.

Lees meer over planning software

CRM

Bestaande relaties, nieuwe klanten en goede leads vormen de 'motor' van vrijwel iederen onderneming. Het is een onmisbare spil binnen jullie marketing en sales activiteiten. Altijd alle activiteiten, relevante documenten en notities rondom je relatie overzichtelijk in een tijdlijn. Alle project- en financiële gegevens meteen bij de hand.

Lees meer over CRM

Finance

Projectvoortgang naast operationeel ook financieel goed kunnen volgen en bijsturen. YVI Ruby geeft alle handvaten voor financieel projectmanagement. Daarnaast werkt YVI Ruby geïntegreerd met jullie boekhoudpakket. Door deze koppeling ontstaat een directe gegevensverwerking zodat beide pakketten op ieder moment voorzien zijn van dezelfde informatie. 

Lees meer over finance

Documentenbeheer

YVI Ruby zorgt ervoor dat alles netjes georganiseerd blijft. Binnen YVI Ruby is het mogelijk om documenten aan te maken binnen je projecten, kansen & relaties. Ook het koppelen van bestaande of binnengekomen documenten is eenvoudig en overzichtelijk.

Lees meer over documentenbeheer

Zij gingen u voor:

Eindelijk heb ik software gevonden voor de lange termijn"

Te Kiefte Architecten, Henk te Kiefte

Lees meer

YVI Ruby is mijn nieuwe persoonlijke partner"

VAN AKEN concepts | architecture | engineering, Lars Bemelmans

De tip? Gewoon doen, dan werkt alles gestroomlijnder"

Lamers en Visser Bouwmanagement & Bouwtechniek, Bas Visser

Lees meer

YVI Ruby geeft overzicht, rust en controle"

MVSA Architects, Sharon Selissen

Lees meer

Eindelijk! Toegankelijke, eigentijdse projectmanagementsoftware"

De Witte Oss, Bart van den Hork

Lees meer

Overstappen? Gewoon doen!"

MEI architects and planners, Robert Winkel

Lees meer

Al 15 jaar een fijne samenwerking"

Adviesbureau Van Meijl-Verhaegh, Pieter van Meijl

Lees meer

YVI Ruby doet precies wat het moet doen"

Verebus Engineering, Annemarie Top

Lees meer

Download onze Brochure!

Ontdek de voordelen van YVI Ruby.

Het formulier wordt verzonden..

Bedankt voor je aanmelding! Download hier direct de brochure.