Probeer 14 dagen gratis

Trainingen

Om jou het maximale uit YVI Ruby te laten halen geven wij verschillende trainingen. Het doel van deze trainingen is jouw in te laten zien hoe jij optimaal gebruik kan maken van onze software. Bekijk hieronder welke trainingen wij geven en welke voor jou, of jullie organisatie, van meerwaarde zijn.

 • YVI Ruby introductievideo: In deze video krijg je binnen 30 minuten een beeld van onze organisatie en de functionaliteiten van onze projectsoftware YVI Ruby, gratis en voor niets natuurlijk. 
  Vraag de video gratis aan
 • Administratie en Beheer: in deze training van 1 dag leer je alles over het beheer van YVI Ruby en hoe iemand met de rol 'administratie' optimaal met Ruby kan werken.
  Lees meer

 • Power BI Basics: In deze training laten we je in 1 dag zien hoe het programma werkt en hoe je data in Excel kunt gebruiken om tot een efficiënt en visueel dashboard komt. 
  Lees meer

 • Power BI Advanced: Tijdens deze training gaan we in op de database van Ruby en hoe deze te gebruiken is om visuals te maken.
  Lees meer

 

Onboarding

Wij geloven dat een sterke start onmisbaar is voor een succesvolle uitrol. Daarom pakken we de onboarding praktisch en op een degelijk onderbouwde manier aan. Uiteraard is er áltijd ruimte voor eigen inbreng. Liever direct naar de praktische info over YVI Ruby? Lees hier alles over onze projectsoftware en vind alle relevante informatie over professionele projectmanagement software voor jouw bedrijf. 

1. Interne overdracht

Na akkoord vindt er een interne overdracht naar onze consultant plaats.

2. Sterke start: praktisch projectmanagement

Het project wordt opgestart door duidelijke afspraken te maken over de planning en de taken, zodat de verwachtingen over en weer helder zijn. Ook stellen we een projectgroep, inclusief key-users samen. Dat helpt om intern alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Bovendien kijkt elke gebruiker vanuit zijn of haar eigen rol naar het pakket en dat levert waardevolle informatie op. 

3. Het vervolg: doorlopen van het proces

In deze stap nemen we het werkproces door, praten we over klantafspraken en -gesprekken, bespreken we welke behoeftes er zijn rondom rapportages en stellen we de doelstellingen van de nieuwe applicatie vast. 

4. Ons huiswerk

We verzamelen alle stamgegevens en maken standaardtabellen aan zodat het raamwerk goed staat. Samen nemen we scenario’s door: dat doen we met verschillende key-users in meerdere sessies. Vervolgens evalueren en verwerken we de verkregen testresultaten en plannen we trainingssessies in die zijn gebaseerd op de geformuleerde gebruikersprofielen. 

5. De conversie-fase

Hierin bespreken we de concrete aanpak, gebaseerd op de verkregen info uit stap 4. Samen bepalen we welke gegevens geconverteerd mogen worden: lopende projecten worden bijgewerkt tót de dag van de live-gang en vervolgens realtime overgezet naar de nieuwe applicatie. Dat geldt overigens ook voor alle andere relevante data, die we in voorgaande stappen samen vastgesteld hebben. 

6. Live-gang

De daadwerkelijke overstap: we kunnen van start! Uiteraard zijn we, door inzet van onze go-live support volledig beschikbaar voor het beantwoorden van vragen.

7. Oplevering

Na een succesvolle live-gang leveren we definitief op. 

8. Periodieke evaluatie

Uiteraard blijven we continu met elkaar evalueren. Wat kan er beter? Welke functionaliteiten missen er nog? Hoe kunnen we nóg optimaler helpen bij je projectmanagement? 

Meer informatie?

Customer Excellence

Naast de uitgebreide onboarding die we gezamenlijk doorlopen staat onze afdeling Customer Support continu, via telefoon, e-mail of chat tot je beschikking voor het beantwoorden van vragen. We kunnen direct op je scherm meekijken, zodat je snel weer aan de slag kunt. Uiteraard bezoeken we ook graag je bedrijfslocatie als daar behoefte aan is. Daarnaast organiseren we regelmatig exclusieve workshops waar je ander YVI-gebruikers ontmoet waarmee je ervaringen uit kunt wisselen. Ook bespreken we tijdens deze bijeenkomsten graag of er nog functionaliteiten missen en hoe we je verder kunnen helpen om je nog beter te ondersteunen. Wij gaan voor langdurige relaties en willen, naaste de werkprocessen, ook graag de klant áchter het proces leren kennen. Een glimlach bij onze klanten is waar wij het voor doen. We doen er alles aan om jullie als organisatie te helpen en te laten excelleren, met behulp van YVI Ruby. Vandaar dat wij doorgaans refereren naar - en streven naar - 'Customer Excellence' in plaats van simpelweg 'Customer Support'.

Ontwikkeling

Wij van YVI Family zijn gericht op doorontwikkeling. Met YVI Ruby bieden wij een toekomstbestendige cloudoplossing, die mee groeit met de veranderende wereld en markt. We zijn constant op zoek naar verbeteringen en nieuwe technologieën om YVI Ruby naar een hoger niveau te tillen. Daarbij vinden wij het cruciaal om nauw in contact te staan en te blijven met onze klanten. Zo kunnen we er (gezamenlijk) voor zorgen dat alle ontwikkelingen binnen YVI Ruby aansluiten (en aan blijven sluiten) bij de behoeftes en wensen van onze klanten. Dat is één van de unieke voordelen van YVI Ruby, volgens bijvoorbeeld Tijmen Koning, van Van den Berg Groep Architecten en Ingenieurs.

Naast ons complete projectmanagement softwarepakket YVI Ruby, bieden we aanvullende mogelijkheden op het gebied van ontwikkeling:

 • Custom applicaties en web portals koppelen aan YVI Ruby
 • YVI Ruby eenvoudig koppelen aan onder andere boekhoudpakketten en document management systemen
 • (Op maat gemaakte) Microsoft Power BI dashboards en -koppelingen voor complexe en uitgebreide rapportagemogelijkheden

 

Integraties

Flows automatiseren

Naast de gangbare hulp die we bieden bij aanschaf van een YVI Ruby pakket, helpen we op een dieper niveau om flows te automatiseren door in gesprekken met de probleemeigenaar tot de kern van de (informatie)behoefte te komen. Op basis van deze analyse onderzoeken en bepalen we welke oplossingsrichting of combinatie van oplossingen we het beste met elkaar kunnen kiezen. Door inzet van de juiste tools, ontwikkelingen en resources (functioneel en technisch) in samenwerking met de opdrachtgever, realiseren we doelstellingen. Niet ‘zomaar’ beginnen dus, maar via een praktisch en strategisch doordacht plan.

Rapportages & Dashboards in Power BI

Dankzij de koppeling met Power BI heb je direct inzicht in relevante stuurinformatie voor je bedrijf. Je ziet in één oogopslag hoe het gaat met de realisatie van je KPI’s en KSF's, waardoor je in staat bent om tijdig bij te sturen wanneer iets niet conform planning loopt. Heb je hulp nodig met het bepalen van de juiste KPI’s voor jouw organisatie? Of wil je graag sparren over hoe je deze KPI’s concreet koppelt aan de strategische doelen van je organisatie? Neem contact met ons op, we zetten onze ervaring graag in om samen ‘the next level’ te bereiken.  

 

 

Klinkt dit als dé oplossing voor jullie organisatie?

We komen graag langs om een oplossing met jou te bespreken!

Neem contact met ons op

of vraag gratis en vrijblijvend een proefaccount aan

 

Download onze Brochure!

Ontdek de voordelen van YVI Ruby.

Het formulier wordt verzonden..

Bedankt voor je aanmelding! Download hier direct de brochure.