Probeer 14 dagen gratis

Maak kennis met onze family

Wij specialiseren ons in Projectmanagement Software voor zakelijk dienstverleners! Onze software is continu in ontwikkeling, vrij van ballast die je niet gebruikt, flexibel aanpasbaar en zeer vriendelijk van prijs. 

Meet the family

Onze Family kenmerkt zich door een hechte samenwerking, zowel onderling als met klanten, het open karakter waarin zaken besproken kunnen worden én een duidelijke focus op continu blijven ontwikkelen. Dit doen we samen met onze eindgebruikers, zodat hetgeen we vormgeven, naadloos aansluit (en aan blijft sluiten) op de behoefte van onze verschillende doelgroepen.

Kennis maken?

Wij geloven dat elke langdurige samenwerking start met vertrouwen. Persoonlijk contact vinden we hierin belangrijk: we bezoeken graag je bedrijfslocatie voor het geven van een gratis demo. Uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons op kantoor, in het gezellige Brabantse land. Liever eerst wat meer informatie? Vraag dan de YVI Ruby introductievideo aan, om vrijblijvend en laagdrempelig kennis te maken met YVI Ruby: de meest complete projectmanagement software voor de zakelijke dienstverlening.

YVI Ruby: dé projecttool die voor jou werkt.

Werkplezier

Werkplezier

Wij maken software die bijdraagt aan het werkplezier, de motivatie én de productiviteit van jouw medewerkers.

Sinds 1995

Sinds 1995

YVI Family, al sinds 1995 een hechte club van enthousiaste vakmensen die gaan voor het hoogst haalbare. Altijd.

Ruby Rood

Ruby Rood

Passie, motivatie en enthousiasme. Het zijn stuk voor stuk bij elkaar horende elementen. En toch met élk hun eigen kracht. Dat is precies waar de kleur rood van ons YVI Ruby pakket voor staat. 

Onze cultuur

YVI Application Family is een informele, transparante organisatie die draait om mensen en vertrouwen. Wij geloven dat succes van een IT project staat en valt met een goede samenwerking. Niet alleen intern, maar ook met de klanten. Daarom zorgen we er samen voor dat iedereen tot zijn recht kan komen.

We kunnen steeds meer kwaliteit bieden en groeien door open te communiceren, kennis te delen en steeds open te blijven staan voor nieuwe technologieën en inzichten.

 1. 1995 De start: CORPEX

  De oprichting van ons bedrijf.

 2. 1996 Uitgebreid DOS pakket

  Uitgebreid DOS pakket op het gebied van verzuimregistratie en uitbreidingen voor HRM doeleinden

 3. 1999 ERP software pakket

  De start van het bouwen van ons ERP software pakket voor het MKB en de eerste klanten op dit pakket.

 4. 2004 Pakketten Verkoop

  Start focus op pakketten verkoop

 5. 2012 UNIT4 Multivers productie

  CORPEX wordt gelabeld als "UNIT4 multivers productie". Unit4 heeft zijn naam verbonden aan ons ERP systeem voor productiebedrijven.

 6. 2015 YVI Ruby

  Start met designen en bouwen van onze projectmanagement software YVI Ruby.

 7. 2016 YVI POP

  Bouw en eerste fase oplevering van YVI POP.

 8. 2017 YVI Application Family BV

  P&O Software BV wordt YVI Application Family BV. P&O pakketten stamt uit 1995 en gezien we niets meer doen met P&O pakketten (behalve uren, overuren, lonen en HR gegevens), is het tijd voor een nieuwe naam!

 9. 2019 Lancering van nieuwe website

  Onze nieuwe website en nieuwe uitstraling wordt ontworpen en wordt gelanceerd!

Join our family. Kom jij bij ons werken?

Wij zijn op zoek naar nieuwe familieleden! Onze familie breiden we graag uit. We werken open, transparant en SCRUM Agile samen met elkaar. Leren, van elkaar en door studies, is voor ons erg belangrijk. Iedere dag mooie dingen maken en leren, communiceren en samenwerken met professionals is wat wij leuk vinden. Jij ook?

Bekijk onze vacatures

Download onze Brochure!

Ontdek de voordelen van YVI Ruby.

Het formulier wordt verzonden..

Bedankt voor je aanmelding! Download hier direct de brochure.