Probeer 14 dagen gratis

And the winner is... rustgevende projectmanagementsoftware

Oké, wij weten óók wel dat je ’s ochtends niet je bed uitspringt en meteen lááiend enthousiast aan de meest bruikbare software denkt voor jouw bedrijf. Wij doen dat natuurlijk wél, maar wij zijn dan ook een beetje nerdy rondom alles wat met ict te maken heeft : ) Toch zou het best een goed idee zijn om met andere ogen naar de procesgang en daaruit voortvloeiende taken binnen je bedrijf te kijken. Hoe gaan jullie bijvoorbeeld met openstaande offertes om? Worden de prospects proactief gebeld? En is er dan direct de juiste offerteversie beschikbaar? En kloppen alle tekstpassages die opgenomen zijn exact? Of wachten jullie tot er zélf een klant belt? Als hij al belt…

Hetzelfde geldt voor de structuur van je projecten: is virtueel snel en realtime te checken welke projectdeelnemers er zijn en over welke autorisaties zij beschikken? En is duidelijk in welke opleverings- en/of facturatiefase het project zich bevindt? En hoe loopt het met declarabele uren in verhouding tot de gestelde budgetten? Werkt dat duidelijk of zijn je salesmensen en projectleiders onnodig veel tijd kwijt met declareren van bonnetjes, waardoor ze de hele boel opsparen om aan heteind van het jaar met een onoverzichtelijk berg papier af te leveren. Los van de administratieve rompslomp is het ook niet erg bevorderlijk voor het creëren van balans in je liquiditeit.

Dus…
Goed, message taken waarschijnlijk. Hetgeen we opsommen is slechts een greep uit dat wat succesvolle, winstgevende bedrijven zowel richting hun interne klanten (lees medewerkers) én hun externe klanten goed hebben ingeregeld. Het zijn van die bedrijven waarbij je door de positieve sfeer direct voelt dat iedereen weet wát hij moet doen, hóé hij dat moet doen en wat de overall doelstellingen zijn. Er heerst rust, maar tegelijkertijd een buzzende gedrevenheid. We nodigen je van harte uit om met ons van gedachten te wisselen over hoe dat bij jouw bedrijf loopt intern. En geloof ons, wij kijken nérgens meer van op.

Direct aan de slag?
Alvast een kijkje nemen in rust, structuur en overzicht kan natuurlijk ook. Liever een gratis demo bij jou op kantoor? Jij roept, wij draaien… Want dáár komen wij dan ’s morgens weer graag ons bed voor uit!

Freek van Boekel

Meer weten? fvanboekel@yvifamily.nl

Download onze Brochure!

Ontdek de voordelen van YVI Ruby.

Het formulier wordt verzonden..

Bedankt voor je aanmelding! Download hier direct de brochure.