Probeer 14 dagen gratis

Bewaar jij jouw bedrijfsprocessen ook zo lekker praktisch in je hoofd?

Nog even en dan start de lente weer. Mooi onderwerp en aardig plaatje, maar wat heb ik daar zakelijk gezien aan? zul je misschien denken. Wel, het is de periode bij uitstek om stil te staan bij het eerste kwartaal van dit nieuwe jaar. En dan vooral bij hoe die is verlopen. Wat heb je bereikt? Komt dat overeen met hetgeen je jezelf nog niet zo heel lang geleden ten doel stelde? En, als het tóch wat anders gelopen is, wat is daar dan de reden voor?

Het verloop van processen
Wanneer resultaten achterblijven bij verwachtingen dan heeft dit vaak te maken met inefficiënt verloop van processen. Niet zo gek, want in praktijk blijkt het vaak lastig om zélf te zien waar processen precies geoptimaliseerd kunnen worden. En daarnaast slurpt de hectiek van alledag je vaak ook gewoon zó op dat het je niet lukt om vanuit een meer overkoepelende visie naar je organisatie te kijken. Jammer, want een strakke procesvoering staat uiteindelijk toch aan de basis van winst voor je bedrijf. Winst in tijd. Winst in meer kwaliteit. Winst in werkplezier. En ja, daar ook deze natuurlijk ook voorbij: winst in geld.

Lentezon… here we come!
Kijk, wij zijn echt de laatste om ons op te dringen. En al helemaal niet van plan om je lastig te vallen met al té commerciële stukjes tekst. Maaaarrr, áls je dan een goede richting in wil slaan door de processen binnen je bedrijf vanaf kwartaal 2 een boost te geven, dan kennen wij nog wel iemand die je hier niet alleen bij kan helpen, maar óók de automatiseringskant voor zijn rekening kan nemen… Kun jij je mooi richten op je core business. Mét een lekker lentezonnetje op de achtergrond!

Freek van Boekel

Meer weten? fvanboekel@yvifamily.nl

Download onze Brochure!

Ontdek de voordelen van YVI Ruby.

Het formulier wordt verzonden..

Bedankt voor je aanmelding! Download hier direct de brochure.