Probeer 14 dagen gratis

 

 

Buiten werken en tóch een perfect inzicht in je projectadministratie: dat manage je zó!

De hele dag tussen vier muren is niets voor jou. Je wilt in alle vrijheid lekker in de frisse buitenlucht je werk doen. Juist dan is een eenvoudig bij te houden projectadministratie van groot belang: je komt immers op de meest vreemde plekken als veldwerker, je fungeert bijvoorbeeld als milieukundig bodemonderzoeker, landmeter, veldmedewerker civiele techniek of iets anders in die richting. Wanneer je data verzamelt, bijvoorbeeld met als doel iets te meten of te onderzoeken, dan wil je dit direct kwijt kunnen in het device waarmee je werkt: je smartphone, laptop of tablet.

Wensen uit de branche
Jouw specifieke wensen waren uitgangspunt bij de ontwikkeling van onze software waarmee je eenvoudig uren boekt via je mobiel, maar ook inzicht in je projecten hebt en bijbehorende opleveringen hebt. Ook is factureren van je gemaakte uren eenvoudig en zijn je doorlooptijden bijzonder inzichtelijk. We hebben gekozen voor dát wat je nodig hebt, en de onnodige ballast buiten beschouwing gelaten.

Demonstratie in het veld
YVI Ruby, want zo heet ons systeem, is écht gebouwd is voor het perfect managen van je projecten, en biedt tegelijkertijd een krachtige oplossing voor je boekhouding. Bovendien is het ook als CRM-systeem inzetbaar en koppelt het feilloos met Office 365… Oké, we houden op nu, voordat we ál te enthousiast worden… Wél nodigen we je graag nog even uit voor de gratis demonstratie bij jou op kantoor of… op de buitenplek waar jij graag wilt. Bel je even met 040 291 20 00? YVI Family komt naar je toe deze zomer : )

 

Freek van Boekel

Meer weten? fvanboekel@yvifamily.nl

Download onze Brochure!

Ontdek de voordelen van YVI Ruby.

Het formulier wordt verzonden..

Bedankt voor je aanmelding! Download hier direct de brochure.