Probeer 14 dagen gratis

Checklist voor de architect: bespaart jouw projectmanagement software je al tijd en geld?

Stuur jij nog altijd achteraf bij op uren en budgetten? En mis je, als je heel eerlijk bent, een actueel overzicht in de stand van zaken rondom je projecten? Dan herken je misschien ook wel dit: je projectbeheer regel je via Excel of een andere tool die daar eigenlijk niet geschikt voor is. Door de dag heen ben je veel bezig met bijsturen en je hebt, onderhuids, een voortdurende onrust omdat je niet weet of je per deelfase al het begrote aantal uren of het gestelde budget bereikt hebt, dat passend is bij de gemaakte begroting.

Kies voor kwaliteit en ervaar direct rust
Los al deze issues in één keer op door te kiezen voor professionele projectmanagementsoftware die als all-in-one tool werkt voor je projectadministratie, uren en facturen. Werk efficiënt op je mobiel, tablet of desktop en koppel eenvoudig met Exact, Twinfield en andere applicaties. Het pakket van YVI Ruby is ontwikkeld en verfijnd naar aanleiding van gesprekken met architecten, ingenieurs en bouwmanagementbureaus. Zij gaven ons aan wat hun specifieke wensen zijn: een pakket dat bestekken in kan lezen, de mogelijkheid geeft om (deel)fases van projecten aan te maken en te beheren, maar ook prognoses inzichtelijk maakt, op een grafische manier duidelijke notificaties stuurt wanneer het aantal begrote uren bijna verbruikt is én bovendien eenvoudig projectdeelnemers met specifieke autorisaties toe kan voegen. Benieuwd hoe de uitwerking daarvan geworden is? Start dan direct gratis met de 30 dagen proefversie van YVI Ruby.

Groei bouwsector vraagt om slim projectbeheer
Uit cijfers van het CBS blijkt dat in het derde kwartaal van 2018 de omzet in de bouwsector met maar liefst 9,9 procent steeg ten opzichte van het jaar daarvoor. Goed nieuws natuurlijk, maar één ding is zeker: zonder optimale beheersing van je projecten wordt het lastig om een kwalitatief antwoord te (blijven) geven op de kansen in de markt. Het doel van dit blog is om je te voorzien van inspiratie en nieuwe inzichten, zodat je beseft dat je het projectmanagement óók binnen jouw organisatie optimaler in kunt inrichten. Onze gratis testtool is zó ontworpen dat deze direct toepasbaar is in je dagelijkse praktijk. Start vandaag nog met het effectief administreren van alle belangrijke projectonderdelen die bijdragen aan een tevreden opdrachtgever én een voor jou winstgevend, afgerond project.

Nog even sparren? Bel met 040 291 20 00 of stuur een e-mail naar info@yvifamily.nl. We kijken uit naar je bericht!

Freek van Boekel

Meer weten? fvanboekel@yvifamily.nl

Download onze Brochure!

Ontdek de voordelen van YVI Ruby.

Het formulier wordt verzonden..

Bedankt voor je aanmelding! Download hier direct de brochure.