Probeer 14 dagen gratis

Dit woord wil je als architect nóóit meer gebruiken voor projectmanagement

Dat het écht goed managen van je projecten voor jou als architect, ingenieur of bouwkundig consultant een ware uitdaging is, is bekend. Vraag jij je weleens af hoe je concurrenten dat eigenlijk voor elkaar krijgen? Zouden zij hét systeem voor serieus projectmanagement ontdekt en onder de knie hebben? En als dat zo is, wat betekent dat dan eigenlijk voor het succes van jouw business?

Zeg het niet meer…
Er is in elk geval één woord dat je nooit meer wilt gebruiken in combinatie met de term projectmanagement. En dat woord is Excel. Als je erover nadenkt dan is het natuurlijk ook best vreemd dat je een rekenprogramma gebruikt voor het managen van je projecten. Dat voelt als naar de slager gaan voor een brood. Toch is ook wel begrijpelijk dat men in het verleden naar Excel heeft gegrepen om projecten, fasen en deelfasen daarvan in kaart te brengen. Er wás immers niets beters.

Bouwbranche heeft specifieke behoeften
Inmiddels ligt die tijd allang achter ons en zijn er volop alternatieven op de markt. Al blijkt het nog altijd zoeken naar dat ene projectmanagementprogramma dat speciaal is ontwikkeld voor de behoeften in de branche van bouwmanagement, architectuur of ingenieurs. YVI Family heeft de juiste software ontwikkeld om projectadministratie, urenregistratie, facturatie en planning tot in detail op te zetten en te beheersen. Denk dan aan het managen van fases en taken, oplevermomenten, gebudgetteerde uren, meer- en minderwerk, taken, bezetting en veel zaken meer. Geen ander pakket is in staat om zó gedetailleerd in te spelen op de wensen uit die specifieke branche. Maar, geloof ons niet op ons woord. Test het zelf, gratis en eenvoudig. Via deze link vraag je de 30 dagen gratis proefversie aan.

We kijken uit naar je bericht
Vind je het prettig dat we je kantoor bezoeken voor een gratis demo? Bel dan even met 040 291 20 00 of stuur een e-mail naar info@yvifamily.nl.

Freek van Boekel

Meer weten? fvanboekel@yvifamily.nl

Download onze Brochure!

Ontdek de voordelen van YVI Ruby.

Het formulier wordt verzonden..

Bedankt voor je aanmelding! Download hier direct de brochure.