Probeer 14 dagen gratis

Template Programma van Eisen (PvE)
Zo selecteer je als architecten- of ingenieursbureau de juiste projectsoftware voor een efficiëntere bedrijfsvoering.

Een selectietemplate met bewezen methodieken die jou helpt naar een succesvol selectietraject.

Het kiezen van de juiste projectmanagement software voor jullie architecten- of ingenieursbureau is niet eenvoudig. Het is immers niet alleen belangrijk dat het pakket van kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare kwaliteit is, maar ook dat het gekozen pakket naadloos aansluit bij jullie behoeftes, bedrijfsprocessen en werkwijzen. Daarnaast heeft het overstappen naar (nieuwe) projectmanagement software uiteraard een bedrijfsbrede impact. Jij en al je collega’s zullen weliswaar gebruik gaan maken van het nieuwe pakket. Daarbij is het belangrijk om rekening te houden met het feit dat iedere branche, organisatie en zelfs afdeling eigen behoeften en wensen heeft wanneer het gaat om projectmanagement software. Het is dus cruciaal om eenieder zijn of haar eisen, wensen en behoeften te inventariseren en mee te nemen. Zo kun je helder in kaart brengen waar jullie behoeften en prioriteiten liggen.

Al met al is het dus absoluut niet gemakkelijk om (nieuwe) projectsoftware te kiezen, laat staan de juiste keuze te maken voor jullie architecten- of ingenieursbureau. Gelukkig kunnen wij jou hierbij helpen! Je kunt dit document gebruiken als inspiratiebron, geheugensteun en richtlijn voorafgaand – en tijdens – jullie selectietraject. In dit document komen alle facetten, onderwerpen en vraagstukken aan bod die van belang zijn bij het inventariseren en selecteren van (nieuwe) projectmanagement software. Wij raden je aan om per onderwerp intern, in overleg, te bepalen hoe belangrijk dit is voor jullie architecten- of ingenieursbureau en vervolgens de vragen en onderdelen die relevant zijn over te nemen. De vragenlijst die hieruit voortvloeit kun je gebruiken als ‘Request For Information’ (RFI) in het oriëntatieproces bij verschillende softwareleveranciers. Op die manier kun je een weloverwogen en juiste keuze maken voor jullie architecten- of ingenieursbureau op het gebied van projectmanagement software. Wij wensen jullie uiteraard heel veel succes met het selectietraject!

Dit template wil je dus niet missen! En het mooiste: we sturen je een digitaal exemplaar van het template helemaal gratis op.
Je kunt het template dat bij jouw organisatie past gratis downloaden via een van de onderstaande links:

Template voor Architectenbureaus

Template voor Advies- en Ingenieursbureaus

 

Download onze Brochure!

Ontdek de voordelen van YVI Ruby.

Het formulier wordt verzonden..

Bedankt voor je aanmelding! Download hier direct de brochure.