Probeer 14 dagen gratis

Een korte terugblik op 2018...

We durven de champagnekurken best even flink te laten knallen binnen YVI Family. Want wát een jaar hebben we achter de rug. Een jaar waarin we ontzéttend hard werkten, een grote investeerder vonden, nieuwe software voor architectenbranche doorontwikkelden én continu nieuwe mensen aan ons team toevoegden om de groei aan te kunnen. Het klinkt misschien wat over the top, maar het is oprecht hetgeen we met z’n allen voelen binnen ons bedrijf…

Ik heb nog heel veel uitdagingen op mijn lijstje het komende jaar, maar het gevoel van trots overheerst. Trots op ons team, trots op de ontwikkeling die we als bedrijf doormaakten én trots op de groei van YVI Ruby, dat van basissoftware uitgroeide tot een volwassen product dat in rap tempo meer architecten, ingenieurs en bouwmanagementbureaus helpt om hun projecten tot in detail te managen. En dat is nogal wat in deze specifieke branche, waarin projecten veel verschillende deelfasen, partijen, urenregistraties, factureermomenten en andere (deel)activiteiten met zich meebrengen.

Persoonlijk geloof ik overigens meer in vooruitkijken dan in terugblikken, of, nog erger, blijven hangen in wat geweest is. Tóch is even stilstaan, en dan vooral in deze tijd van het jaar, wel zinvol. Het laat je beseffen wat je allemaal met elkaar bereikt hebt. Of, zoals een klant het van de week zo treffende verwoordde: “Yvonne, zórg maar dat je er klaar voor bent, want jullie worden absoluut marktleider met jullie projectmanagementsoftware voor de architectenbranche.” Een ander zei, nadat één van mijn collega’s een demo afrondde: “Hé hé, ein-de-lijk is er een tool waar ik lekker mee kan werken en die precies doet wat ik nodig heb.” Het zijn dit soort reacties, inclusief de gunfactor die met regelmaat benoemd wordt, die ons vleugels geven. Vleugels om te verbeteren, om diepgang te vinden en uiteraard om de boel op scherp te blijven zetten.

Namens het hele team van YVI Application Family dank ik iedereen hartelijk voor de geleverde energie, het bruisende enthousiasme en de wil om er voor te gaan. Op naar 2019: dat het gezond, gelukkig en succesvol voor je mag zijn, zowel zakelijk als privé!

Yvonne van Nierop

CEO, YVI Application Family

Download onze Brochure!

Ontdek de voordelen van YVI Ruby.

Het formulier wordt verzonden..

Bedankt voor je aanmelding! Download hier direct de brochure.