Probeer 14 dagen gratis

Een leaflet over efficiënt plannen als architecten- of ingenieursbureau.

Het leaflet draait volledig om planning. Een proces dat vaak wél gedigitaliseerd is binnen de branche, maar waar de meerderheid niet tevreden over is. Ben jij benieuwd hoe anderen bureaus werken? Waar de voornaamste pijn- en verbeterpunten liggen? En hoe branchegenoten controle en inzicht houden, ondanks constante verschuivingen in de planning? Download het leaflet hieronder gratis en vrijblijvend en ontdek de oplossing! Je ontvangt het leaflet binnen 5 minuten per mail.

Hoe plannen branchegenoten?
We gaan dieper in op de huidige situatie binnen architecten- en ingenieursbureaus rondom het plannen van projecten. Hoe plannen branchegenoten op dit moment? Waar werken ze mee? Waar lopen ze tegenaan en wat zijn vaak voorkomende pijn- en verbeterpunten? En wat is het gevolg hiervan op de organisatie? Het leaflet planning geeft je het antwoord op deze vragen en meer.

Unieke planning in YVI Ruby
Naast de huidige situatie en pijnpunten gaan we het natuurlijk ook hebben over de oplossing! Hoe zorgen branchegenoten voor een efficïente en flexibele planning? Hoe houd je controle en inzicht, ondanks constante verschuivingen in de planning? Hoe voorkom je een hoop onnodig handmatig werk? Tot slot bespreken we de unieke planning in YVI Ruby, speciaal afgestemd op de werkwijze van architecten- en ingenieursbureaus!

Download het rapport direct, gratis en vrijblijvend. Je ontvangt het rapport binnen 5 minuten in je mailbox.

Download onze Brochure!

Ontdek de voordelen van YVI Ruby.

Het formulier wordt verzonden..

Bedankt voor je aanmelding! Download hier direct de brochure.