Probeer 14 dagen gratis

En toen… was het vakantie!

Heb je er ook al zo ontzéttend veel zin in? Warm zand onder je blote voeten, de ruisende zee of juist die sprankelende wereldstad of dat kneuterige dorpje in de Provence. Wáár je reis ook heen gaat dit jaar: we gunnen je genieten 6.0…  

De laatste loodjes
Maar helemáál zo ver is het waarschijnlijk nog niet, je dagen zullen nog gevuld zijn met afronden. 
Houd nog even vol: haal die laatste deadlines nog even, werk af wat écht moet en focus op hetgeen je rust geeft gedurende je vakantie. Troost je met de gedachte dat zo ongeveer half Nederland op dit moment druk bezig is om alles naar behoren af te ronden voordat het grote genieten kan beginnen.

Heldere helicopterview
En juist in de vakantie, aan de rand van het zwembad of op dat zonovergoten terras, komen vaak de mooiste ideeën tot stand. Gewoon, omdat je uit de hectiek van alledag bent en het geheel vanuit een andere, meer abstracte visie, kunt bekijken. We horen vaak van ondernemers dat ze de beste procesverbeteringen en efficiencyslagen bedenken tijdens die periode van rust. Hoe je je vakantie ook doorbrengt, ver weg of lekker vanuit je besloten achtertuin: geniet maximaal en ga straks weer uitgerust aan de slag!

Namens het hele team van YVI Family wensen we je een toptijd toe!

Freek van Boekel

Meer weten? fvanboekel@yvifamily.nl

Download onze Brochure!

Ontdek de voordelen van YVI Ruby.

Het formulier wordt verzonden..

Bedankt voor je aanmelding! Download hier direct de brochure.