Probeer 14 dagen gratis

Goed gereedschap is het halve werk

Om als organisatie succesvol te zijn, wil je samen met je team kunnen focussen op wat je doet. Daarvoor heb je tijd en ruimte nodig, maar die is schaars. Ook in bedrijven waar het prima loopt, zijn er altijd die dingen die beter kunnen. Samen met je team wil je aandacht geven aan de belangrijkste knelpunten binnen je organisatie. Soms zijn ze zichtbaar, maar soms ook niet.

Geen vermoedens maar feiten
Om de vinger op de juiste plek zien te leggen, moet je weten wat er speelt in je bedrijf. Natuurlijk heb je soms wel een vermoeden waar de schoen wringt: krappe marges, nadelige inkoop, lange levertijden, storingen etc.
Maar met onderbuikgevoelens alleen kom je niet ver. Om er iets mee te kunnen, moet je de feiten kennen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan! Daarom is het goed om jezelf af en toe een spiegel voor te houden, liefst samen met een externe partij met een objectieve blik en kennis van je doet.

Deel je uitdaging
Ga op zoek naar ontzorging en join the YVI Family. Laat je helpen om je doelstellingen een stap dichterbij te brengen zodat je als ondernemer meer ruimte krijgt om je te focussen op je core business. Er is van alles mogelijk in software, maar het is de kunst om de tools te vinden die bij jou passen. Daarom is het belangrijk een goede partner te kiezen. Iemand die je organisatie begrijpt en de expertise in huis heeft om ervoor te zorgen dat je bedrijf de juiste tools krijgt om succesvol te kunnen zijn.

Freek van Boekel

Meer weten? fvanboekel@yvifamily.nl

Download onze Brochure!

Ontdek de voordelen van YVI Ruby.

Het formulier wordt verzonden..

Bedankt voor je aanmelding! Download hier direct de brochure.