Probeer 14 dagen gratis

Hé ondernemer: ook het gevoel van een zware olifant op je rug? Stoppen, vandaag nog!

Elke ondernemer heeft te maken met zijn eigen specifieke uitdagingen. Tóch zijn er een aantal overeenkomsten die ook jij ongetwijfeld herkent: je hebt het razend druk, zoekt continu naar een gezonde balans én je wilt in zo min mogelijk tijd je complete administratie bijhouden. Een realtime inzicht in cijfers via laptop, tablet of mobiel en de optie om even snel een factuur door te sturen, uren te registeren of een projectvoortgang te bekijken horen daar helemaal bij.  

Van een mug naar een olifant
En dan kán het soms voelen alsof je een heel gewicht meesjouwt gedurende de dag. Jammer, want het belemmert je in datgene doen waar je gelukkig van wordt. En het houd je weg van de kernactiviteiten waar je in basis voor gekozen hebt. En aan sommige zaken kun je nu eenmaal niets veranderen, daar heb je gewoon mee te dealen. Neem de invoering van de Europese privacywet AVG bijvoorbeeld, dat gegeven heeft je ongetwijfeld tijd en energie gekost. Kies daarom heel bewust voor veranderen van zaken waar je wél invloed op uit kunt oefenen.

Van een olifant naar een mug!
En dan, op een dag niet ver van nu, voelt het plots alsof je óp de rug van die olifant zit. En das toch een heel ander gevoel dan continu onnodige ballast meetorsen. Hoe je dat doet? Automatiseren, slimmer ondernemen, processen stroomlijnen… 
Meld je nú aan voor de direct-aan-de-slag gratis proefversie van YVI Ruby en voel het verschil.

Download onze Brochure!

Ontdek de voordelen van YVI Ruby.

Het formulier wordt verzonden..

Bedankt voor je aanmelding! Download hier direct de brochure.