Probeer 14 dagen gratis

Hé ondernemer: wat doe jij met ERP?

Excuses voor de nogal schreeuwerige titel, maar we wilden graag even je aandacht trekken. En dat valt nog niet mee gezien het aantal innovaties dat gelanceerd wordt tegenwoordig. In de onstuimige automatiseringsmarkt horen wij vooral terug dat er behoefte is aan flexibiliteit rondom werkplekken, pakketten die razendsnel de juiste informatie tonen en daarnaast met zo min mogelijk kliks te gebruiken zijn.

Kies bewust
Met die duidelijke geluiden in het achterhoofd focussen we ons binnen de YVI-family op ondernemers. We doen dat met een helder doel: we maken bedrijven bewust van de mogelijkheden die er zijn rondom ERP-applicaties. We zien zó vaak dat er niet op de meeste efficiënte manier gewerkt wordt. Soms komt dat door onhandige investeringen in systemen die nét niet helemaal bieden wat wel zou moeten. Vaker is de ondernemer zich niet bewust van het het feit dat het beter en leuker kan. Want wanneer je, door de inzet van slimme oplossingen tijd overhoudt, dan ontstaat er ruimte voor nieuwe projecten. En dan is die administratief medewerker plots niet meer bezig met suffe controlewerkzaamheden maar met actief debiteurenbeheer. Of behaalt de projectleider significant betere marges omdat er een volstrekt duidelijk inzicht in de cijfers is ontstaan door het nieuwe ERP-systeem. Uiteraard geleverd en gehost door een partner die je met raad en daad ter zijde staat, beschikt over alle relevante certificeringen en de eventuele overstap sterk vereenvoudigd door alles uit handen te nemen.

Kop uit het zand
Kijk, je kunt natuurlijk je kop in het zand steken en denken dat je de wijsheid in pacht hebt. Maar dat gaat je niet ver brengen. Meegaan met je tijd, openstaan voor nieuwe technologieën en continu op zoek zijn naar verbeteringen: dát maakt je een ondernemer van de toekomst. En daarnaast is het ook nog eens leuker om samen met de juiste partner die toekomstige weg te bewandelen. Eigenlijk is het precies zoals taalgoeroe Loesje zegt: waarom moeilijk doen als het samen kan?

Freek van Boekel

Meer weten? fvanboekel@yvifamily.nl

Download onze Brochure!

Ontdek de voordelen van YVI Ruby.

Het formulier wordt verzonden..

Bedankt voor je aanmelding! Download hier direct de brochure.