Probeer 14 dagen gratis

Non-profit sector: ‘Eindelijk geschikte projectadministratiesoftware voor ónze branche.’

De tijd waarin stichtingen en verenigingen kleinschalige achterkamer-bezigheden waren is al héél lang voorbij. Veel non-profit initiatieven zijn uitgegroeid tot serieuze, volwaardige bedrijven. Bedrijven die medewerkers in dienst hebben, substantiële omzetten draaien én bovendien behoefte hebben aan een degelijke projectadministratie die ten allen tijde een helder overzicht geeft in de stand van zaken in de breedste zin van het woord. Als gevolg van de genoemde groeiontwikkelingen lopen verenigingen en stichtingen in toenemende mate (bedrijf)risico’s doordat ze getransformeerd zijn naar grootschalige, professionele organisaties. Termen als omzet, efficiency en rendement zijn tot de dagelijkse bedrijfsvoering gaan behoren. En daar hoort uiteraard ook passende digitaliserings-slag bij.

Eigen uitdagingen én overeenkomsten
Net als andere branches kampt ook de non-profit sector met zijn eigen specifieke uitdagingen. Toch zijn er een aantal overeenkomsten met het commerciële bedrijfsleven: medewerkers hebben het razend druk en willen in zo min mogelijk tijd op een zo gemakkelijk mogelijke manier hun projectadministratie bijwerken. Een realtime inzicht in cijfers, extra belangrijk voor de non profit-organisaties, omdat ze zeer kritisch gevolgd worden op cijfermatig gebied, en de optie om even snel een factuur door te sturen, uren te registeren of een projectvoortgang te bekijken, horen daar helemaal bij. Dát zijn, naast vele andere toepassingen, de wensen die we vanuit de markt beluisterden. En daarom ontwikkelden we het YVI Ruby pakket: bedoeld om jouw dagelijkse bedrijfsvoering zo betrouwbaar, snel én effectief mogelijk te kunnen managen.

Even zelf proberen?
Maak eenvoudig een 30 dagen proefversie-account aan en ervaar direct hoe overzichtelijk en eenvoudig het bijhouden van je (project)administratie kan zijn.

Liever even koffie drinken?
Neem contact op met 040 291 20 00 óf stuur een e-mail naar info@yvifamily.nl. Uiteraard bezoeken we ook graag jouw locatie voor een gratis en vrijblijvende demonstratie van het pakket.

 

Download onze Brochure!

Ontdek de voordelen van YVI Ruby.

Het formulier wordt verzonden..

Bedankt voor je aanmelding! Download hier direct de brochure.