Probeer 30 dagen gratis

Succesvolle bijeenkomst YVI Family voor architecten en bouwadviseurs in kasteel Rijnhuizen 

kasteel-rijnhuizen.jpg

Zo’n 25 architecten, bouwadviseurs en ingenieurs verzamelden zich afgelopen vrijdag bij kasteel Rijnhuizen voor een bijeenkomst van YVI Family. Geïnteresseerde leads en klanten meldden zich aan voor deze exclusieve dag om te luisteren naar de mogelijkheden en om ervaringen uit te wisselen met andere gebruikers van Ruby. Deze projectadministratie-tool die speciaal voor de branche ontwikkeld is, geeft direct meer inzicht, effectiviteit en ondersteunt in het digitaal managen van projecten.

 

Zinvolle dag

‘De sfeer was prima, er werden vragen over het gebruik van de software gesteld, goede ideeën aangedragen en visitekaartjes uitgewisseld’, zegt Yvonne van Nierop, eigenaar van YVI Family. ‘Er was veel herkenning over en weer in de werkwijzen en uitdagingen waar onze bezoekers in de dagelijkse praktijk mee te maken hebben. Al met al was het een leuke en zinvolle dag op een mooie locatie. Onze (potentiële) klanten hebben volop ervaringen uitgewisseld en konden van dichtbij meemaken hoe het werken met onze tool gaat. De feedback was positief en opbouwend. We kijken terug op een positieve dag.’
 

Probeer Ruby gratis

Benieuwd naar wat Ruby voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met Sanne via 040 291 20 00 of kijk hier en meld je aan voor een gratis Ruby-demo.
YVI Ruby projectadministratie software is dé tool voor architecten. Lees hier ook de enthousiaste verhalen van architecten en ingenieurs die je voorgingen.

Wilco Rutten

Meer weten? wrutten@yvifamily.nl

Slimmer werken?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt voor uw aanmelding!