Probeer 14 dagen gratis
YVI samenwerking BNA

Branchevereniging voor architecten BNA gaat samenwerking aan met Eindhovense Softwareleverancier YVI Family

Met zo’n bijna 1200 aangesloten architectenbureaus, die zich verenigd hebben binnen de BNA, de branchevereniging voor Nederlandse architectenbureaus, is dit netwerk een serieuze drijfveer binnen de wereld van architectuur. BNA is sinds 1 november een samenwerking aangegaan met YVI Family, een softwarebedrijf dat zich met projectmanagementsoftware specifiek richt op de markt van architecten, ingenieurs en bouwmanagementbureaus.
 
Het Eindhovense bedrijf, dat volgend jaar 25 jaar bestaat, staat bekend om zijn ervaring met en kennis van softwarematige oplossingen voor de bouwgerelateerde branche. RUBY, de projecttool van YVI Family, helpt bij de dagelijkse digitale registratie en beheersing van projecten, deelfasen, uren, facturen, offertes, planningen en budgetten.

Wat kun je als architect met YVI Ruby?
Het is een all-in one tool voor projectadministratie, uren en facturen. Dankzij projectstructuur op maat behoud je altijd het overzicht. Je kunt werken via je mobiel, tablet of desktop en je kunt het eenvoudig koppelen aan het boekhoud of CRM pakket dat jij al gebruikt. 

Het pakket speelt perfect in op de behoefte aan gedetailleerde (sub)fasering, urenregistratie, (deel)facturen, tijdig bijsturen op het verbruik van budgetten.

Achtergrondinformatie BNA
Meer informatie over de branchevereniging is 
hier te vinden. Een gratis demo van het Ruby-pakket testen? Kijk hier en meld je aan

Download onze Brochure!

Ontdek de voordelen van YVI Ruby.

Het formulier wordt verzonden..

Bedankt voor je aanmelding! Download hier direct de brochure.