Probeer 14 dagen gratis
YVI samenwerking BNA

Branchevereniging voor architecten BNA gaat samenwerking aan met Eindhovense Softwareleverancier YVI Family

Met bijna 1100 aangesloten architectenbureaus, die zich verenigd hebben binnen de BNA, de branchevereniging voor Nederlandse architectenbureaus, is dit netwerk een serieuze drijfveer binnen de wereld van architectuur. BNA is sinds 1 november 2019 een samenwerking aangegaan met YVI Family, een softwarebedrijf dat zich met projectmanagement software specifiek richt op de markt van architecten, ingenieurs en bouwmanagementbureaus.
 
Het Eindhovense bedrijf, dat volgend jaar 25 jaar bestaat, staat bekend om zijn ervaring met en kennis van softwarematige oplossingen voor de architecten- en ingenieursbranche. YVI Ruby, de projectsoftware van YVI Family, helpt bij de dagelijkse digitale administratie, registratie en beheersing van projecten, (deel)fasen, uren, facturen, offertes, planningen, budgetten en meer!

 

Wat kun je als architect met YVI Ruby?
YVI Ruby biedt al ruim 25 jaar projectmanagement software die speciaal ontwikkeld en afgestemd is op de wensen, behoeften en werkwijzen van architectenbureaus. Wil jij ook altijd 100% controle over je projecten en kostbare tijd en budget besparen? Als branchespecialist weten wij waar architectenbureaus tegenaan lopen én hoe projectsoftware YVI Ruby hier optimaal bij kan ondersteunen. Niet voor niets dat wij (inmiddels) al jaren servicepartner van de BNA zijn!

YVI Ruby is dus dé all-in one projectsoftware voor architecten: dankzij projectstructuren op maat behoud je altijd de volledige controle over je projecten. Collega's kunnen gemakkelijk in de cloud werken via mobiel, tablet of desktop. Daarnaast kun je YVI Ruby eenvoudig koppelen aan verschillende CRM- en boekhoudpakketten. Zo creëer je één centraal punt voor alles rondom je projecten en is je administratie altijd en overal 100% op orde! Het pakket speelt perfect in op (o.a.) de behoefte aan gedetailleerde (sub)fasering, urenregistratie, (deel)facturen, tijdig bijsturen op het verbruik van budgetten. Meer weten? Lees hier meer over projectsoftware YVI Ruby

 

Ervaar zelf de kracht van YVI Ruby
Liever zelf ontdekken wat projectsoftware YVI Ruby voor jullie architectenbureau kan betekenen? Vraag dan - geheel gratis en vrijblijvend - een proefaccount aan en klik eens door de software heen. Zo krijg je een helder beeld van de uitgebreide functionaliteiten en voordelen van YVI Ruby: vraag dus snel jouw gratis proefaccount aan!

Gerelateerde informatie

Download onze Brochure!

Ontdek de voordelen van YVI Ruby.

Het formulier wordt verzonden..

Bedankt voor je aanmelding! Download hier direct de brochure.