Probeer 14 dagen gratis

 

Efficiënt documentbeheer met de combinatie van Sharepoint en YVI Ruby

Als ingenieur, architect of andere projectgestuurde organisatie houd je graag inzicht en volledige controle over je projecten. Efficiënt documentenbeheer binnen projecten is daarbij essentieel. Projecten gaan gepaard met grote informatie- en documentenstromen. Denk bijvoorbeeld aan de offertes, opdrachtdefinities, berekeningen, begeleidend schrijven, analyses of opleverdocumenten. Tekeningen zijn daarnaast grote documenten die een centrale rol spelen bij jullie projecten. Slim documentenbeheer in combinatie met YVI Ruby projecten draagt bij aan het succes van de administratieve organisatie.

Met YVI Ruby hebben we gekozen om gebruik te maken van een handige koppeling met SharePoint. Daarmee bieden we met YVI Ruby een totaaloplossing voor projectgestuurde organisaties. Benieuwd naar hoe óók jullie organisatie een efficiëntieslag kan maken met SharePoint? Rolán vertelt je in onderstaande video de ins en outs over SharePoint en hoe jullie organisatie daar optimaal gebruik van kan maken.

Bekijk de video hieronder!

Maken jullie nog geen gebruik van de Sharepoint koppeling en ben je benieuwd naar de voordelen qua efficiëntie? Neem dan contact op met je consultant. We vertellen je graag hoe de slimme koppeling tussen SharePoint en YVI Ruby jullie organisatie kan helpen tijd te besparen, overzicht te bewaren en zorgt voor eenvoudiger samenwerken. 

Maken jullie nog geen gebruik van YVI Ruby? Download hieronder dan - gratis en vrijblijvend - de brochure en maak kennis met YVI Ruby: de projectsoftware die werkt voor jou!

Gerelateerde informatie

Download onze Brochure!

Ontdek de voordelen van YVI Ruby.

Het formulier wordt verzonden..

Bedankt voor je aanmelding! Download hier direct de brochure.