Probeer 14 dagen gratis

Stefan van Doremalen: 'Na mijn dwarslaessie heb ik het enkele jaren behoorlijk zwaar gehad'

Je bent jong, ambitieus en hebt net een HBO-studie Informatica afgerond. De wereld ligt aan je voeten. Totdat je een ernstig motorongeluk krijgt waardoor je met een dwarsleasie in een rolstoel belandt. Het overkwam Stefan van Doremalen, destijds 23 jaar. Nu, ruim 20 jaar later is hij al lange tijd werkzaam bij YVI en hij bereidt zich voor op de HandbikeBattle die op 22 juni in Oostenrijk gehouden wordt.

Hoe het leven lopen kan…
“Mijn leven is inderdaad anders gelopen dan ik had verwacht of gehoopt. Vooral de eerste jaren na het ongeluk waren erg zwaar, zowel fysiek als mentaal. Inmiddels werk ik alweer 20 jaar bij YVI, als ontwikkelaar. Het is een plek waar ik me thuis voel en gewaardeerd wordt. Het is een relatief klein bedrijf waar een goede sfeer hangt onderling. Ze denken met me mee, ook nu ik volop aan het trainen ben voor de battle”, aldus Stefan. “Ook met de collegiale sfeer zit het wel goed. Er komt zelfs een collega met zijn gezin kijken naar me. En me aanmoedigen natuurlijk!”

De Battle
Aan het evenement, dat speciaal voor handbikers georganiseerd wordt, kunnen revalidatieteams vanuit de verschillende revalidatiecentra in Nederland meedoen. Het is een sportieve wedstrijd waarbij men zo snel mogelijk de Kaunertaler gletscher in Tirol beklimt. “Een tijd geleden ging het wat minder met me, maar nu ik volop aan het trainen ben voel ik me weer helemaal goed in mijn vel. Ik kan het iedereen aanraden om regelmatig te trainen, het doet je goed, ook tussen de oren”, lacht Stefan. En binnen de YVI-family? Daar zijn ze nu al hartstikke trots op hun dappere collega.

Download onze Brochure!

Ontdek de voordelen van YVI Ruby.

Het formulier wordt verzonden..

Bedankt voor je aanmelding! Download hier direct de brochure.