Probeer 14 dagen gratis
GROEPSFOTO_bewerkt.jpg

Team uitbreiding 

Ondanks de corona crisis groeit YVI flink door. In het laatste kwartaal van dit jaar startte Bram, Daan en Floris. Met frisse energie vliegen zij hun nieuwe avontuur aan. “Bij binnenkomst proefde ik direct een open, professionele en informele sfeer, een fijne werkomgeving waarin ik kan floreren. Het is daarom dat ik voor YVI Application Family heb gekozen”, zegt Floris. Op zijn eerste dag presenteerde hij een kennismakingsquiz samen met Daan, authenticiteit en de vrijheid om te experimenteren stonden hierbij hoog in het vaandel. “Het geeft enorm veel vertrouwen om als nieuwste lid van het team op de juiste manier uitgedaagd te worden. De zelfverzonnen quiz was voor mij een schot in de roos”, aldus Floris.

Schot zat ook in de kennismakingsdag van Bram. Tijdens zijn eerste dag ruilde hij zijn laptop en mobiele telefoon in voor een lasergun. “Ik werd opgepikt bij de voordeur door eigenaresse Yvonne. Van mezelf voorstellen was toen geen sprake, ik ontving een blauw lintje en kon aan de slag met een potje lasertag. De dag stond in het teken van Stefan, hij is 25 jaar in dienst en werd 50 jaar oud. ” aldus Bram.

Het Ruby product groeit dagelijks, Bram helpt daarbij. Hij is onderdeel van de teamuitbreiding binnen product ontwikkeling. Aan de voorkant van YVI staan Daan en Floris. Als kersverse accountmanagers komen zij graag in verbinding met de klant.

Rolán van Melis

Meer weten? rolan@yvifamily.nl

Download onze Brochure!

Ontdek de voordelen van YVI Ruby.

Het formulier wordt verzonden..

Bedankt voor je aanmelding! Download hier direct de brochure.