Probeer 14 dagen gratis

 

Post_Afbeelding.jpg
Daan_Voets_v2.png

YVI groeit door! 

 

Deze maand zijn er vijf nieuwe medewerkers gestart, ze stellen zich graag aan je voor.

 

Nino van Honk gaat aan de slag als Ruby consultant binnen het YVI Service team. Hij helpt klanten bij de implementatie van YVI Ruby en het ondersteunen van de tool Power BI.

 

Freek van Boekel is na zijn studie als Ruby accountmanager begonnen bij YVI Family. Hij helpt om de juiste keuze te maken in het selectietraject. 'Door de open sfeer en fijne werkomgeving voelde ik mij direct thuis bij de YVI Family', aldus Freek.

 

Wilco Rutten is na ervaring in de bouwwereld niet onbekend met de Ruby software. Hij is dan ook een mooie aanvulling in het YVI Sales team! 'Na een aantal leuke en warme gesprekken is mijn uitdaging bij YVI begonnen. Het is geweldig om onderdeel te zijn binnen een dynamisch en snelgroeiend bedrijf. Met mijn kennis van diverse softwarepaketten is het mij al snel duidelijk geworden dat Ruby software erg goed aansluit bij de behoeftes van onze klanten. We gaan er tegenaan, op naar een succesvolle carriere binnen het YVI Family-team!', zei Wilco over YVI Family.

 

Ook Wilma Wouters en Joran Princen zijn trotse nieuwe leden van de YVI Family! Zij gaan ondersteuning bieden aan het service- en salesteam van YVI Family. 'Na mijn eerste stagegesprek merkte ik dat er een gedreven en gezellige sfeer hing binnen het bedrijf. Ondanks dat de eerste dagen online waren door de slechte weersomstandigheden ontmoette ik leuke en gezellige mensen die bereid waren om elkaar te helpen en op een leuke manier het optimale uit YVI te willen halen', aldus Joran.

 

 

 

 

Daan Voets

Meer weten? dvoets@yvifamily.nl

Download onze Brochure!

Ontdek de voordelen van YVI Ruby.

Het formulier wordt verzonden..

Bedankt voor je aanmelding! Download hier direct de brochure.