Probeer 14 dagen gratis
Whatsnew_webinar_slider.png
Een terugblik op: Webinar YVI Ruby – What’s New?

Op dinsdag 18 januari gaven Yvonne van Nierop en Rolán van Melis het webinar YVI Ruby – What’s New. Met meer dan 90 aanmeldingen, kunnen we terugkijken op een succesvol webinar. Tijdens dit webinar zijn onderwerpen besproken die binnenkort een update ontvangen in YVI Ruby. Onder andere uren boekenmijn taken en veiligheid (2FA) zijn aan bod gekomen en ook hebben we rond de UX van het systeem nieuwe verbeteringen gepresenteerd. 

Wat is er besproken:
  • Uren boeken. Naast de huidige manier van uren boeken, hebben we een extra gebruiksvriendelijke methode ontwikkeld. Alles om het gebruiksgemak te vergroten en de gebruikerservaring naar een hoger te level te kunnen tillen.
  • Mijn taken boeken. Het boeken van uren op mijn taken is een andere methode die nieuw is en snel werkt bij gebruik van enige vorm van planning.
  • Twee Factor Authenticatie (2FA). Wat houdt dit in en waarom willen we dit doen? We hebben verteld wat dit is, hoe we het in YVY Ruby gaan toepassen en hoe je kan inloggen op een veiligere manier.
  • UX aanpassingen. Al enige tijd zijn we bezig met verbeteringen rond de UX van het systeem. Dit zal zorgen voor aanpassingen in een uniform gebruik van de software. Knoppen krijgen hier en daar een andere plaats en pop-ups zullen in een aantal gevallen vervangen worden door vaste schermen. We hebben de deelnemers meegenomen in de visie en uitrol van dit project.
We hebben dus veel nieuwe ontwikkelingen gedeeld en zijn uitermate blij met alle positieve reacties die we hebben ontvangen. Om namens enkele deelnemers te spreken: “De nieuwe schermen zorgen voor meer rust en dus meer overzicht.”, "De nieuwe kalender ziet er erg goed uit!" en "Dit maakt het uren boeken nog eenvoudiger.".

Nieuwsgierig geworden of wil jij ook niets missen van alle ontwikkelingen binnen YVI Ruby?
Neem dan gerust contact met ons op, dan houden we je op de hoogte.

Freek van Boekel

Meer weten? fvanboekel@yvifamily.nl

Download onze Brochure!

Ontdek de voordelen van YVI Ruby.

Het formulier wordt verzonden..

Bedankt voor je aanmelding! Download hier direct de brochure.