Probeer 14 dagen gratis

The making of the YVI Applications Family

Het begon allemaal in 1999 met de geboorte van Corpex. Een fantastische tijd en het werd alleen maar mooier! In achttien jaar heeft Corpex zich ontwikkeld tot een volwassen product. Een zeer breed pakket vol standaard functies en best practices. Planning, urenregistratie, facturering, documentenbeheer of werkbonnen. Je kunt het zo gek niet bedenken of Corpex ondersteunt het wel. De applicatie groeit nog steeds en draait als een zonnetje. Natuurlijk zijn we heel trots op dit succes. Mooier kan het eigenlijk niet! Toch begonnen we langzamerhand iets te missen. We waren toe aan een frisse uitdaging.

Tijd voor Innovatie!
Als bedrijf willen we in beweging blijven. We willen blijven groeien en nieuwe dingen ontdekken. Net als onze klanten. Ook zij ontwikkelen steeds nieuwe wensen en behoeften.
Daarom zijn we aan de slag gegaan met een nieuwe generatie software. YVI Ruby en de BI tool YVI POP zijn hiervan het resultaat. Twee nieuwe, state-of-the-art platforms die precies aansluiten bij de behoeften van nu.

Overal en altijd je administratie doen met Ruby
Met online Ruby kun je straks overal en altijd al je projectadministratie bijwerken. Op kantoor, in de trein of thuis. Op je laptop, tablet of smartphone. Heel geschikt voor bedrijven die over willen gaan op het nieuwe werken en dit op een veilige en praktische manier willen doen.

Meer grip op je bedrijf met POP
YVI POP is een slimme BI tool. Steeds meer bedrijven zetten big data in om gerichter te kunnen sturen op output en resultaat. Met POP kunnen we snel een dashboard voor je inrichten waarmee je je KPI’s kunt bewaken zodat je snel kun inspelen op nieuwe ontwikkelingen. Je kunt de tool makkelijk integreren met Corpex, Ruby of welk applicatie dan ook. Superhandig!

One big, happy family!
Al met al hebben we nu dus drie mooie applicaties die elkaar goed aanvullen. Voor ons vormen ze een grote, hechte familie. Vandaar onze nieuwe naam: de YVI Applications Family. Met onze nieuwe opzet willen we onze klanten nog beter bedienen met mooie, gebruikersvriendelijke applicaties waarmee bedrijven efficiënt en succesvol kunnen werken. Het is het begin van een heel nieuw avontuur. We hebben er zin in!

Download onze Brochure!

Ontdek de voordelen van YVI Ruby.

Het formulier wordt verzonden..

Bedankt voor je aanmelding! Download hier direct de brochure.