Probeer 14 dagen gratis


YVI Family is een club die luistert en weet wat er voor ingenieurs belangrijk is.

Recentelijk heeft LBP|SIGHT de samenwerking met YVI Ruby verzegeld. Daar zijn we natuurlijk onwijs trots op! Tijdens het voortraject werd al snel duidelijk waar de raakvlakken zaten: het familiaire karakter van beide organisaties en de expertises binnen de ingenieursbranche. We kijken uit naar een mooie toekomst en een vruchtbare samenwerking, zodat we samen de ambities van LBP|SIGHT kunnen waarmaken.

LBP|SIGHT maakte de afgelopen jaren gebruik van een op maat gemaakt projectmanagementpakket waarin veel functionaliteiten speciaal voor LBP|SIGHT ontwikkeld waren. Er is dan ook gezocht naar een nieuw softwarepakket dat in de cloud opereert en voorziet in de nieuwste technieken. YVI Ruby sprong eruit als specialist binnen de ingenieursbranche en omdat het vergelijkbare functionaliteiten bevat. We spraken Paul Govaerts, directeur van LBP|SIGHT, over de ontwikkeling van de organisatie en de keuze voor YVI Ruby.

Niet de grootste, wel de beste
LBP|SIGHT is een middelgroot ingenieursbureau en een familiaire club met een zelfstandig karakter. Er zijn korte lijnen en er wordt hecht samengewerkt. LBP|SIGHT heeft als visie ‘Samen voor de leefomgeving’. Elke dag zijn tientallen adviseurs bezig om samen met klanten te werken aan projecten die een positieve impact hebben op onze leefomgeving. Dit kunnen inhoudelijke projecten zijn, zoals advies op het gebied van bouwfysica of akoestiek, maar ook procesmatige projecten, zoals het aanvragen van vergunningen voor klanten. De projecten van LBP|SIGHT zijn verschillend van omvang. Sommige projecten duren één dag, andere projecten lopen meerdere jaren. In veel gevallen is LBP|SIGHT de huisadviseur van klanten. Om namens Paul te spreken: “We zijn niet de grootste binnen ons vakgebied, maar we onderscheiden ons door een multidisciplinaire en persoonlijke aanpak.”  
 

Kwaliteit waarborgen met YVI Ruby
Voor LBP|SIGHT is het van belang dat het projectmanagementpakket de veelzijdigheid aan projecten goed aankan. Juist het familiaire karakter en de fit met de ingenieursbranche maken dat LBP|SIGHT voor YVI Ruby koos. “Met YVI Ruby hebben we gekozen voor een club die luistert, die weet wat er voor ingenieurs belangrijk is binnen projectmanagementsoftware en die aansluit op onze manier van werken en de kenmerken van onze projecten.”

De manier waarop in YVI Ruby bijvoorbeeld gedetailleerde rapportages uitgedraaid kunnen worden, gaat daar een grote bijdrage aan leveren. Paul: “Accurate informatie is voor ons als directie belangrijk om (op tijd) te kunnen sturen.” YVI Ruby helpt LBP|SIGHT daarnaast om op de juiste aspecten nog uniformer en efficiënter te werken. Paul vervolgt: “De werkwijze binnen Ruby sluit aan op de werkwijze beschreven in ons kwaliteitssysteem. Daarnaast helpt Ruby door zijn opzet om onze projecten beter te beheersen. Zo kunnen onze collega's zich richten op dat wat er toe doet: opdrachtgevers ondersteunen en adviseren.”

We wensen LBP|SIGHT veel succes en plezier met het gebruik van YVI Ruby en kijken ernaar uit samen bij te dragen aan de ontwikkeling van nieuwe projecten en groei van de organisatie!

 

Ook benieuwd geworden naar wat YVI Ruby kan betekenen voor jullie ingenieursbureau?

Vraag hier gratis en vrijblijvend jouw persoonlijk proefaccount aan en ervaar zelf de voordelen van YVI Ruby!

 

 

Download onze Brochure!

Ontdek de voordelen van YVI Ruby.

Het formulier wordt verzonden..

Bedankt voor je aanmelding! Download hier direct de brochure.