Probeer 14 dagen gratis
Technosoft-beeld.png

YVI Family en Technosoft maken samenwerking bekend

Eindhoven, 21-10-2021 – Softwarebedrijf YVI Family heeft de handen ineengeslagen met Technosoft. Al bijna 45 jaar is Technosoft actief met constructieve rekensoftware en bekend als marktleider met  software voor de constructeur. Met deze samenwerking worden constructeurs nog optimaler bediend en daar waar Technosoft hen helpt bij de berekeningen en het ontwikkelen van maatwerksoftware, helpt YVI Family hen met de administratieve taken.

Vanuit de behoefte naar praktische software die klanten ondersteunt in hun dagelijkse registratie rondom uren, projectregistratie, facturen en documentbeheer, is er gekeken of er een efficiëntieslag gemaakt kon worden door beide applicaties te combineren. Gezien de aanwezige raakvlakken binnen onder andere de ingenieurs-branche was snel duidelijk dat YVI Family en Technosoft elkaar versterken en dat de software elkaar op de juiste gebieden aanvult. Door beide softwarepakketten met elkaar te combineren ontstaat een volledig pakket aan functionaliteiten die voldoet aan de wensen en behoeften van de klanten binnen de verschillende branches. 

“YVI Family levert een klantoplossing die naadloos aansluit bij de behoefte van onze klanten. Technosoft onderkent al langer het belang van projectmanagement software en YVI Family biedt met haar softwarepakket YVI Ruby hiervoor een perfecte cloudoplossing. Wij bieden beiden applicaties voor onder meer architecten en ingenieurs, dat maakt het een ideale match.” aldus Bart Zwager, commercieel directeur van Technosoft. 

Yvonne van Nierop, CEO van YVI Family, sluit zich daarbij aan en vertelt trots: “Ik ben erg blij met de samenwerking met Technosoft. Een bedrijf wat net als YVI Family al jaren opereert in de bouwadvies branche en precies weet wat er speelt. Het is mooi om zo complementair aan elkaar te kunnen zijn. Door de handen in een te slaan, kunnen we onze software nog beter voor de constructeur laten werken en daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee.”

De komende periode wordt er intensief samengewerkt om te bepalen welke integraties er in de nabije toekomst verder kunnen worden toegevoegd. 

Download onze Brochure!

Ontdek de voordelen van YVI Ruby.

Het formulier wordt verzonden..

Bedankt voor je aanmelding! Download hier direct de brochure.