Probeer 14 dagen gratis

Zó onderneem je écht slimmer in je dagelijkse praktijk...

Natuurlijk begrijpen we ook wel dat je bedolven wordt onder tips, trucks en meer om het meest optimale uit je werkdag te halen. Eigenlijk best irritant, al die blogs die je vooral vertellen hoe jij je werk moet doen. In onze beleving weet je dat zelf nog altijd het beste. Daarom beperken we ons vooral tot de absolute kern: slimmer ondernemen betekent nadenken over de manier waarop je wilt dat je bedrijf groeit. Kies je, bij uitbreiding voor digitale arbeidskrachten of tóch nog maar lekker veilig voor mensen van vlees en bloed?

Kies voor het beste uit twee werelden
Kijk, een combinatie van beiden is het beste wat ons betreft, dat houdt de boel immers lekker in balans. Wat we wél ervaren in onze dagelijkse praktijk is dat ondernemers, of dat nu zakelijke dienstverleners, productiebedrijven of anderszins zijn, opmerken dat ze ‘dit veel eerder hadden moeten doen.’

Digitalisering does it
En met ‘dit’ bedoelen we software voor je projectadministratie, je urenregistratie, facturatie én je planning. Inzicht in uren, ook via een app, fases en taken helder ingedeeld als je kiest voor projectmanagement, inclusief duidelijke templates en eenvoudig toe te voegen deelnemers: het kan allemaal. Benieuwd hoe dat dan werkt? 
Kijk gewoon even hier of bel ons voor een gratis demonstratie bij jou op kantoor.

Freek van Boekel

Meer weten? fvanboekel@yvifamily.nl

Download onze Brochure!

Ontdek de voordelen van YVI Ruby.

Het formulier wordt verzonden..

Bedankt voor je aanmelding! Download hier direct de brochure.