Probeer 14 dagen gratis

Efficiënt Online Boekhouden met Twinfield Boekhouden

Wil je ook gebruik maken van de gecertificeerde koppeling tussen Twinfield Boekhouden en YVI Ruby? Wij zijn namelijk officieel preferred supplier op het gebied van projecten en uren, wat inhoudt dat Twinfield Boekhouden de samenwerking met YVI Ruby aanbeveelt aan klanten die behoefte hebben aan projectmanagement software. Volgens de ‘best of breed’ gedachte, werk jij met de systemen waar je graag mee werkt. Na een eenmalige koppeling worden de stam- en financiële gegevens realtime geautomatiseerd uitgewisseld tussen Twinfield Boekhouden en YVI Ruby. We zijn op de hoogte van elkaars systemen en ontwikkelen en hanteren voor jou als gebruiker een single point of contact, zodat jij snel kunt schakelen en direct geholpen wordt. Jij kunt je volledig richten op jouw onderneming!

Wat biedt de koppeling?
De koppeling met Twinfield Boekhouden zorgt ervoor dat stam- en financiële gegevens van het project in beide systemen gesynchroniseerd worden. De koppeling automatiseert door simpelweg acties uit handen te nemen!


In YVI Ruby staat alle informatie die betrekking heeft het projectmanagement, zodat je volledige overzicht, rust en controle hebt op het gebied van je projectvoortgang en -kansen. In de koppeling met Twinfield Boekhouden wisselen we stam- en financiële gegevens automatisch uit. Je maakt in YVI Ruby een nieuwe relatie aan, wij regelen de rest. Wanneer je facturen aanmaakt bijvoorbeeld, worden deze na het definitief maken in YVI Ruby automatisch ingelezen in Twinfield. Door de inrichting van beide systemen staat de boeking altijd direct op de juiste grootboekrekeningen. Is een inkoop binnengekomen in Twinfield? Dan koppel je deze in YVI Ruby gemakkelijk aan het bijbehorende project.

Door de koppeling met de bank heb je zowel in YVI Ruby als Twinfield Boekhouden altijd inzicht in de betaalstatus van de facturen.

Kortom: Je hebt met minder handelingen en méér zicht op je cijfers!


Over Twinfield Boekhouden

Twinfield is een leverancier van online boekhoudsoftware waarmee accountants en ondernemers soepel kunnen samenwerken. De software biedt mogelijkheden tot koppelingen met andere software. Denk daarbij aan kassasystemen, webshops en salarisadministratie. De online boekhouding is altijd en overal voor de accountant en ondernemer toegankelijk en goed beveiligd. De kernwaarden eenvoud, slim, veilig en verbonden zorgen ervoor dat dagelijks ruim honderdduizend gebruikers wereldwijd met plezier in de online boekhouding werken. Twinfield Boekhouden is onderdeel van Wolters Kluwer.

Twinfield Boekhouden is dus hét boekhoudpakket voor de boekhoudprofessional. Met Twinfield Boekhouden zijn je administraties altijd up-to-date en online beschikbaar: je digitaliseert je administratie en zo bespaar je tijd om te ondernemen! Net als YVI Family omarmt Twinfield Boekhouden ook de ‘best of breed’ gedachte voor haar software. Je koppelt met de systemen waar jij graag mee werkt en creëert daarmee een software keten die volledig aansluit bij jouw wensen en behoeften. Ideale keuzevrijheid om je dagelijks werk met gemak uit te voeren. Eenvoudig op te zetten, schaalbaar in gebruik en vaak de meest voordelige keuze. Kies ook voor de best of breed oplossing voor je projectmanagement en financiële administratie: YVI Ruby x Twinfield Boekhouden!


Gebruik maken van deze koppeling?
Wil je gebruik maken van deze koppeling, of benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het dan aan ons weten.
We bespreken graag de voordelen van YVI Ruby en Twinfield Boekhouden met je, of plannen een afspraak in om de financiële administratie direct te koppelen aan jouw YVI Ruby omgeving.

support@yvifamily.nl
040 - 2912000

Download onze Brochure!

Ontdek de voordelen van YVI Ruby.

Het formulier wordt verzonden..

Bedankt voor je aanmelding! Download hier direct de brochure.