Probeer 14 dagen gratis

Wolters Kluwer Twinfield: efficiënt online boekhouden

Wil je ook gebruik maken van de gecertificeerde koppeling tussen Twinfield en YVI Ruby? We zijn preferred supplier op het gebied van projecten en uren, wat inhoudt dat Twinfield de samenwerking aanbeveelt aan klanten die behoefte hebben aan projectmanagement software. Volgens de ‘best of breed’ gedachte, werk jij met de systemen waar je graag mee werkt. Na een eenmalige koppeling worden de stam- en financiële gegevens realtime geautomatiseerd uitgewisseld tussen Twinfield en YVI Ruby. We zijn op de hoogte van elkaars systemen en ontwikkelen en hanteren dus voor jou als gebruiker een single point of contact, zodat jij snel kunt schakelen en direct geholpen wordt. Jij kunt je richten op jouw onderneming!

Wat biedt de koppeling?
De koppeling met Twinfield zorgt ervoor dat stam- en financiële gegevens van het project in beide systemen gesynchroniseerd worden. De koppeling neemt simpelweg acties uit handen!

Koppeling-Twinfield-YVI-Ruby


In YVI Ruby staat alle informatie die betrekking heeft het projectmanagement, zodat je grip hebt op de projectmanagement en voortgang. In de koppeling met Twinfield wisselen we stam- en financiële gegevens automatisch uit. Je maakt in Ruby een nieuwe relatie aan, wij regelen de rest. Wanneer je facturen aanmaakt, worden deze na het definitief maken ingelezen in Twinfield. Door de inrichting van beide systemen staat de boeking op de juiste grootboekrekeningen. Is een inkoop binnengekomen in Twinfield? Dan koppel je deze in YVI Ruby aan het project.

Door de koppeling met de bank heb je zowel in YVI Ruby als Twinfield altijd inzicht in de betaalstatus van de facturen.

Kortom: Je hebt met minder handelingen, méér zicht op je cijfers!


Over Wolters Kluwer Twinfield

Twinfield Boekhouden is hét boekhoudpakket voor de boekhoudprofessional. Met Twinfield zijn je administraties altijd up-to-date en online beschikbaar. Je digitaliseert je administratie en zo bespaar je tijd om te ondernemen! Twinfield omarmt de ‘best of breed’ gedachte voor haar software. Je koppelt met de systemen waar jij graag mee werkt en creëert daarmee een software keten die volledig aansluit bij jouw wensen en behoeften. Ideale keuzevrijheid om je dagelijks werk met gemak uit te voeren. Eenvoudig op te zetten, schaalbaar in gebruik en vaak de meest voordelige keuze.   

Wolters Kluwer Tax & Accounting Nederland omarmt de ‘best of breed’ gedachte. Bij Twinfield kun je terecht voor een boekhoudpakket, scan en herken, aangiftepakket, CRM, uren, facturatie, digitaal ondertekenen en samenwerken. Je kijkt niet alleen naar historische cijfers. Je kunt vooruit kijken en zo nieuwe toekomstplannen kunnen maken. Dat kan als je met Twinfield werkt.


Gebruik maken van deze koppeling?
Wil je gebruik maken van deze koppeling? Laat het dan aan ons weten. We maken een afspraak om de financiële administratie te koppelen aan jouw YVI Ruby omgeving.

support@yvifamily.nl
040 - 2912000

Slimmer werken?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt voor uw aanmelding!