Probeer 14 dagen gratis

Relatiebeheer

Bestaande en toekomstige klanten, leveranciers, medewerkers: het onderhouden van relaties hoort bij een gezonde bedrijfsvoering. In deze CRM-module registreer en beheer je eenvoudig relevante data zoals gespreksverslagen en afspraken etc. zodat iedereen binnen het bedrijf precies kan zien wat de laatste stand van zaken is en daar servicegericht op in kan spelen. Deze module is ook prima inzetbaar als commerciële tool, bijv. voor e-mailmarketing, en het registreren en meten van zaken rondom ISO.

Planning

Een project staat of valt met adequate planning. Met deze module beschik je altijd over een actueel overzicht waaruit blijkt welke medewerkers voor welke projecten actief zijn en hoe de bezetting, naar wens gesorteerd op project, medewerker of werkzaamheden geregeld is. Dit stelt je in staat om in één oogopslag te zien hoe een project er planmatig voor staat. De gewerkte uren op een project kunnen overigens vanuit deze planmodule direct geboekt worden naar de urenverantwoording.

HRM

Wees je verzekerd van een doorlopend en actueel inzicht in je personeelsbestand: vast of flexibel, lopende sollicitaties maar ook praktische zaken als werkroosters, persoonsgegevens, ziekte of juist overwerk, opleidingen, uitgegeven zaken zoals bedrijfskleding, gereedschappen, mobiele devices of een auto van de zaak: je vindt het allemaal overzichtelijk terug in dit onderdeel. Het helpt je letterlijk om grip op de zaak te houden, omdat je alle belangrijke informatie met één druk op de knop naar boven haalt.

Urenregistratie App

Met de speciaal voor dit doel ontwikkelde app, boeken je mensen ook onderweg via hun smartphone of tablet eenvoudig en snel uren voor een bepaald project in.

Belangrijke (financiële) koppelingen

Het Corpex-pakket is uiteraard gekoppeld aan de belangrijke (financiële) pakketten uit de markt. Op die manier maak je gebruik van een krachtig projectadministratiesysteem waarin je boekhoud- of CRM-pakket eenvoudig geïntegreerd is. Beheer, stuur bij en houd je projecten continu financieel gezond door realtime inzicht. YVI koppelt onder andere met Twinfield, Office 365 en Microsoft Power BI én er komen steeds nieuwe integraties bij. Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem contact met ons op voor een praktisch inzicht in alle koppelingen.

Download onze Brochure!

Ontdek de voordelen van YVI Ruby.

Het formulier wordt verzonden..

Bedankt voor je aanmelding! Download hier direct de brochure.