Probeer 14 dagen gratis

Introductievideo YVI Ruby

Ontdek de uitgebreide mogelijkheden

Ontvang de YVI Ruby introductievideo per mail | Gratis

Ook zo benieuwd naar de mogelijkheden van YVI Ruby, dé complete projectsoftware die voor jou werkt? Dit is jou kans om de kracht van YVI Ruby te ontdekken! Tijdens dit webinar geven we je een goede indruk van wat YVI Ruby inhoudt en wat de voordelen voor jouw organisatie zijn. Vraag de video dus snel - en vrijblijvend - aan!

Lees meer

Q&A - Tweefactor Authenticatie (2FA)

Webinar

Webinar terugkijken? Vraag het Webinar gratis aan!

Dit online webinar bevat een introductie over (het instellen van) de nieuwe 2FA functionaliteiten en de uiteenlopende mogelijkheden, afgestemd op jullie organisatie. Daarnaast is het webinar ingestoken op 'Q&A' basis: we beantwoorden graag alle vragen die je hebt over dit onderwerp, op basis van jullie bevindingen uit de praktijk. Zowel inhoudelijk als qua inrichting.

Lees meer

Webinar

Power BI met YVI Ruby

Binnenkort beschikbaar | Gratis

Het sturen op basis van data is in deze tijd meer regelmaat dan een uitzondering. Voor velen onder ons bekend terrein, en voor andere nog onbekend. Je werkt met Ruby en dat genereert veel data. Gegevens die in een database worden vastgelegd waar iets mee gedaan kan worden. Ruby voorziet je in de basis van informatie zoals projectvoortgang en bijvoorbeeld urenrapportage.

Lees meer

Webinar

Webinar Stuurinformatie

Webinar terugkijken? Vraag het webinar gratis aan!

Stuurinformatie is van cruciaal belang voor projectorganisaties! Het helpt bij het nemen van gefundeerde beslissingen, het monitoren van prestaties en het identificeren van gebieden voor verbetering. Aan de hand van praktijkervaringen laten we je graag zien hoe YVI Ruby gebruikers gegevens omzetten naar waardevolle stuurinformatie. Vraag dus snel de opname van het webinar aan, zodat je deze terug kunt kijken wanneer het jou uitkomt, vrijblijvend uiteraard!

Lees meer

Webinar

Coming up in YVI Ruby: Projectinkopen

Webinar terugkijken? Vraag het webinar gratis aan!

Het Coming Up in YVI Ruby webinar van 20 april stond in het teken van projectinkopen. Wil jij ook (meer) controle over het gehele proces van je projectinkopen houden? Tijdens dit webinar nemen we je graag mee in de nieuwste ontwikkelingen en functionaliteiten in YVI Ruby. Na het webinar kun jij gericht bepalen hoe je de diverse onderdelen van het inkoopproces effectief kunt managen binnen je eigen organisatie. Vraag dus snel de opname van het webinar aan, gratis en vrijblijvend!

Lees meer

Training

Projecten managen in YVI Ruby

Binnenkort beschikbaar | maximaal 8 deelnemers | € 395,-

YVI Ruby is projectmanagement. Als projectleider wil je alle ins- en outs leren kennen van YVI Ruby om te ontdekken en bepalen hoe het voor jullie gaat werken. Op basis van jullie eigen informatiebehoefte YVI Ruby naar je hand kunnen zetten. Wat is daarvoor nodig en hoe werkt het?

Lees meer

Training

Administratie en Beheer

Binnenkort beschikbaar | maximaal 8 deelnemers | € 395,-

Ruby is jullie applicatie en dient altijd afgestemd te zijn en blijven op jullie werkprocessen. Je kunt dit zelf onderhouden en faciliteren. Alle instellingen, stamgegevens en structuren komen aan bod om je administratieve organisatie optimaal in te richten en te gebruiken.

Lees meer

Training

Ruby Power BI Advanced

Binnenkort beschikbaar | Maximaal 8 deelnemers | € 395,-

Je wilt in je eigen beheer en naar eigen inzichten rapportages kunnen definiëren en opzetten. Je leert het modelleren en analyseren van data. Je gaat aan de slag met het maken van databases en ontsluiten van gegevens vanuit verschillende bronnen (bijvoorbeeld Ruby & Finance) om deze te combineren in voor jullie belangrijke stuurinformatie.

Lees meer

Training

Ruby Power BI Basics

Binnenkort beschikbaar | Maximaal 8 deelnemers | € 395,-

Data omzetten naar bruikbare informatie. Binnen Ruby zijn standaard rapportages beschikbaar die je helpen. Binnen iedere onderneming is behoefte aan specifieke informatie en dashboards. MS PowerBI helpt je daarbij. Power BI is een eenvoudige interactieve tool waarmee data is te visualiseren.

Lees meer

Training

Ruby Getting Started

Binnenkort beschikbaar | maximaal 8 deelnemers | € 395,-

Alle onderdelen binnen Ruby worden aangestipt. Je wordt meegenomen in alle onderdelen binnen Ruby. Onafhankelijk van je rol binnen de organisatie is het belangrijk de facetten van de applicatie te kennen. Het gebruik en invloed van stamgegevens, de processtappen en rapportages.

Lees meer

Download onze Brochure!

Ontdek de voordelen van YVI Ruby.

Het formulier wordt verzonden..

Bedankt voor je aanmelding! Download hier direct de brochure.