Probeer 14 dagen gratis

Webinar

Introductievideo YVI Ruby

Ontvang de YVI Ruby introductie per mail | Gratis

Ook zo benieuwd naar de mogelijkheden van YVI Ruby, dé complete projectsoftware die voor jou werkt? Dit is jou kans om de kracht van YVI Ruby te ontdekken! Tijdens dit webinar geven we je een goede indruk van wat YVI Ruby inhoudt en wat de voordelen voor jouw organisatie zijn. Vraag de video dus snel - en vrijblijvend - aan!

Lees meer

Webinar

Power BI met YVI Ruby

Binnenkort beschikbaar | Gratis

Het sturen op basis van data is in deze tijd meer regelmaat dan een uitzondering. Voor velen onder ons bekend terrein, en voor andere nog onbekend. Je werkt met Ruby en dat genereert veel data. Gegevens die in een database worden vastgelegd waar iets mee gedaan kan worden. Ruby voorziet je in de basis van informatie zoals projectvoortgang en bijvoorbeeld urenrapportage.

Lees meer

Training

Projecten managen in YVI Ruby

Binnenkort beschikbaar | maximaal 8 deelnemers | € 395,-

YVI Ruby is projectmanagement. Als projectleider wil je alle ins- en outs leren kennen van YVI Ruby om te ontdekken en bepalen hoe het voor jullie gaat werken. Op basis van jullie eigen informatiebehoefte YVI Ruby naar je hand kunnen zetten. Wat is daarvoor nodig en hoe werkt het?

Lees meer

Webinar

Ruby Capaciteitsplanning

Binnenkort beschikbaar | Gratis

Wil je weten wat de werkvoorraad in de tijd is?
Of zien wat de bezetting is van de mensen voor de komende periode? In dit webinar krijg je inzicht in hoe een architect of ingenieur, met langlopende, complexe projecten omgaat. Een wereld waarin continu geschoven wordt is dit een mooie uitdaging!

Lees meer

Training

Administratie en Beheer

Binnenkort beschikbaar | maximaal 8 deelnemers | € 395,-

Ruby is jullie applicatie en dient altijd afgestemd te zijn en blijven op jullie werkprocessen. Je kunt dit zelf onderhouden en faciliteren. Alle instellingen, stamgegevens en structuren komen aan bod om je administratieve organisatie optimaal in te richten en te gebruiken.

Lees meer

Webinar

Ruby Relatiebeheer

Binnenkort beschikbaar | Gratis

Hoe onderhoud je contact met je relaties? Misschien wil je orderbevestigingen of offertes makkelijk kunnen maken en bewaren op klantniveau. Hoe krijg ik inzicht in al mijn verkoopkansen en hoe kan ik deze goed bijhouden zodat ik zicht heb op de pijplijn? Tijdens dit webinar kom je veel te weten over het omgaan met relaties en verkoopkansen in het Ruby relatiebeheersysteem.

Lees meer

Training

Ruby Power BI Advanced

Binnenkort beschikbaar | Maximaal 8 deelnemers | € 395,-

Je wilt in je eigen beheer en naar eigen inzichten rapportages kunnen definiëren en opzetten. Je leert het modelleren en analyseren van data. Je gaat aan de slag met het maken van databases en ontsluiten van gegevens vanuit verschillende bronnen (bijvoorbeeld Ruby & Finance) om deze te combineren in voor jullie belangrijke stuurinformatie.

Lees meer

Webinar

Ruby Documentenbeheer

Binnenkort beschikbaar | Gratis

Is je project niet compleet zonder de gekoppelde orderbevestiging, of zonder het genereren van een offerte? Neem deel aan het webinar documentenbeheer om een beeld te krijgen bij de mogelijkheden die Ruby te bieden heeft.

Lees meer

Training

Ruby Power BI Basics

Binnenkort beschikbaar | Maximaal 8 deelnemers | € 395,-

Data omzetten naar bruikbare informatie. Binnen Ruby zijn standaard rapportages beschikbaar die je helpen. Binnen iedere onderneming is behoefte aan specifieke informatie en dashboards. MS PowerBI helpt je daarbij. Power BI is een eenvoudige interactieve tool waarmee data is te visualiseren.

Lees meer

Training

Ruby Getting Started

Binnenkort beschikbaar | maximaal 8 deelnemers | € 395,-

Alle onderdelen binnen Ruby worden aangestipt. Je wordt meegenomen in alle onderdelen binnen Ruby. Onafhankelijk van je rol binnen de organisatie is het belangrijk de facetten van de applicatie te kennen. Het gebruik en invloed van stamgegevens, de processtappen en rapportages.

Lees meer

Download onze Brochure!

Ontdek de voordelen van YVI Ruby.

Het formulier wordt verzonden..

Bedankt voor je aanmelding! Download hier direct de brochure.