Probeer 14 dagen gratis


Dankzij digitalisering naar een efficiënte bedrijfsvoering - IF Technology aan het woord

Recent waren we op bezoek bij IF Technology. Een toonaangevend advies- en ingenieursbureau, gevestigd in Arnhem, bestaande uit 75 medewerkers, dagelijks bezig met projecten op het vlak van de energietransitie met bodemenergie als speerpunt. Vanuit daar is IF Technology doorgegroeid naar een full-service bureau rondom duurzame energie. Als organisatie groeide de noodzaak naar een professionaliseringsslag. IF Technology zocht naar een CRM en projectmanagement pakket die het primaire proces van A tot Z zou automatiseren, met als doel dat de gehele organisatie efficiënter en effectiever kan werken. IF Technology was zorgvuldig in het selectietraject, maar hebben met YVI Ruby een perfect passende oplossing en constructief partnership gevonden.

We spraken met Martijn van Aarssen en Rutger Wierikx. Benieuwd waarom zij zo positief zijn? Bekijk de video hieronder!
Liever zelf de voordelen van YVI Ruby specifiek voor jullie organisatie ervaren? Vraag hier jouw gratis proefaccount aan


 

 

YVI Ruby als drijvende kracht voor efficiëntie

IF Technology is gewijd aan projecten in de energietransitie; voor hen is efficiëntie van cruciaal belang. Zij zijn dan ook constant op zoek naar manieren om hun processen te optimaliseren en diensten te verbeteren. YVI Ruby speelt een centrale rol in het bereiken van deze doelen. Martijn van Aarssen, algemeen directeur van IF Technology, benadrukt dit vol enthousiasme: "Feitelijk is YVI Ruby voor ons een tool die ons efficiënt en effectief laat werken en daarmee ook een invulling geeft aan onze kernwaarden leuk, betrouwbaar, nieuwsgierig en samen." Martijn vervolgt: "Wij willen graag die energietransitie vormgeven en daar hadden we een professionaliseringsslag in nodig." Martijn geeft ten slotte aan dat ze vanuit een duidelijke toekomstvisie erg zorgvuldig zijn geweest in de selectie van een partij en met YVI Ruby een projectmanagement pakket hebben ontvangen dat naadloos aansluit!

Automatisering van A tot Z

Rutger Wierikx, al ruim 20 jaar werkzaam binnen IF Technology, vervolgt het gesprek. In zijn rol als kwaliteitsmanager heeft hij een grondige kijk op de interne verbeteringen en automatisering die IF Technology wil bereiken. Rutger legt uit: "We waren op zoek naar een CRM en Projectmanagement pakket die echt van A tot en met Z ons primaire proces zou automatiseren. Van kans naar opdracht, naar projecten en de urenregistratie tot en met de facturatie. YVI Ruby sloot daar eigenlijk direct heel goed bij aan en dat biedt ons de mogelijkheid om vanuit daar enerzijds stuurinformatie te creëren voor onze projectleiders, waarin ze de voortgang van projecten kunnen bewaren, maar ook management- en stuurinformatie op het gebied van offertes, projecten en werkvoorraad." Het voornaamste voordeel, volgens Rutger, is dat ze op basis hiervan alle inzichten hebben die nodig zijn om écht sturing te kunnen geven aan de koers van IF Technology.

Constructief partnership

Wat cruciaal blijkt te zijn in de samenwerking, is de adviserende rol die YVI Family op zich neemt, als branchespecialist. Martijn benadrukt dit: "In de samenwerking met YVI hebben we ook de discussies gevoerd over hoe onze werkwijze nu is, hoe YVI Ruby daarbij past en anderzijds, moeten wij onze werkwijze niet herzien?" Samen met YVI hebben we onze werkprocessen zo optimaal ingericht, geeft Martijn aan. YVI Ruby blijkt niet alleen een projectmanagement tool te zijn, maar eerder een partner die IF Technology helpt om hun doelstellingen te bereiken en de energietransitie vorm te geven. Zijn conclusie: "Dus daarmee hebben we écht een constructief partnership gevonden!"

IF Technology heeft nog meer plannen voor de toekomst, samen met YVI Ruby. Martijn en Rutger zijn van plan om de software nog verder te integreren in hun dagelijkse werkzaamheden en verwachten daarmee een tijdsbesparing van minstens 10% over de gehele organisatie! Voor hen is YVI Ruby niet alleen een projectmanagement software pakket, maar een strategisch instrument dat hen zal helpen groeien en nog meer waarde te bieden aan hun klanten in de energietransitie.

"Met YVI Ruby hebben we een projectmanagement tool die ons efficiënt en effectief laat werken. Precies wat de organisatie nodig had!", volgens Martijn van Aarssen.

 

Maken jullie nog geen gebruik van YVI Ruby? Download hieronder dan - gratis en vrijblijvend - de brochure en maak kennis met YVI Ruby: de projectsoftware die voor jou werkt!

Gerelateerde informatie

Download onze Brochure!

Ontdek de voordelen van YVI Ruby.

Het formulier wordt verzonden..

Bedankt voor je aanmelding! Download hier direct de brochure.