Probeer 14 dagen gratis

Projectvoortgang

Projectmanagement software is een belangrijke tool die je helpt om een realtime inzicht te houden in het verloop van je budgetten, verbruikte uren en tot op een bepaald moment gemaakte kosten. Het betekent dat je vooraf proactief bij kunt sturen wanneer er een verschil dreigt te ontstaan tussen je calculatie en de daadwerkelijke realisatie daarvan. Dit heeft een positief effect op de rentabiliteit, liquiditeit en solvabiliteit van je onderneming. Onze projectadministratie- en management software stelt je in staat om huidige en toekomstige projecten zo slim mogelijk aan te nemen.

Projectfasen 

Wanneer verloopt een project succesvol? In elk geval is het minimaal noodzakelijk dat de projectfasen en de verschillende onderdelen daarvan duidelijk ingedeeld zijn. Binnen ons pakket is het mogelijk om bij elk projectonderdeel uren, kosten, (deel)oplevermomenten en interne doelen tot in detail te registreren. Prijzen, op welke manier dan ook afgesproken, koppel je eenvoudig aan het juiste project. Facturen verstuur je praktisch en snel na een vrijgegeven oplevering.  

Projectdeelnemers

Wijs de juiste taken aan de betrokken projectleider en/of -deelnemer toe en houd de projectvoortgang bij via app of desktop. Uren worden eenvoudig geregistreerd door de deelnemers aan dat specifieke project, ieder vanuit zijn of haar eigen toegekende autorisatie.

Projecttemplates

In de praktijk verlopen projecten meestal via een vaste structuur. De fases, onderliggende deeltaken en bijbehorende kosten keren vaak op eenzelfde manier terug. Pak het, vanuit die kennis, daarom slim aan: gebruik onze voor gedefinieerde templates en maak praktisch gebruik van de structuur, fases, budgetten en aangegeven mijlpalen in het sjabloon. Op die manier bespaar je tijd, voorkom je fouten en richt je een nieuw project bovendien snel in zodat je praktisch aan de slag kunt.

Projectmanagement Software

Wil je meer inzicht in je uren, facturen, offertes, planningen en budgetten en meer? Compleetheid en eenvoud gaan wel degelijk samen. Projectsoftware YVI Ruby werkt voor jou!

Ervaar zelf de kracht van YVI Ruby: probeer 14 dagen gratis

of bekijk de voordelen van YVI Ruby in de introductievideo

Zij gingen u voor:

YVI Ruby is mijn nieuwe persoonlijke partner"

VAN AKEN concepts | architecture | engineering, Lars Bemelmans

Overstappen? Gewoon doen!"

MEI architects and planners, Robert Winkel

Lees meer

Download onze Brochure!

Ontdek de voordelen van YVI Ruby.

Het formulier wordt verzonden..

Bedankt voor je aanmelding! Download hier direct de brochure.