Probeer 14 dagen gratis

Urenadministratie

Urenverantwoording is een cruciaal onderwerp binnen je projecten. Daarom hebben we dit zo makkelijk mogelijk gemaakt! Via laptop, tablet of mobiel. Iedere maand ontvang je automatisch een overzicht van je vakantie uren & overuren. En het systeem stuurt je een bericht als de uren nog niet compleet zijn. Zo kan de projectleider of administratie eenvoudig uren fiatteren. 

Urenvalidatie

Via onze software wordt het inboeken, beoordelen en controleren van uren kinderspel. Binnen no time weet je of het aantal uren, het tarief, de taakomschrijving en de onkosten juist zijn: de gevalideerde uren worden vervolgens klaargezet voor de laatste stap, het versturen van de factuur. Uiteraard verstuurt het systeem ook tijdig notificaties wanneer iemand verzuimt om op tijd uren te declareren.

Handige Uren App

Naast het inboeken van uren op specifieke projecten, voeg je ook gemakkelijk onkosten per taak toe. Denk aan vervoerskosten, zoals gereden kilometers, gekochte treinkaartjes en kosten voor een lunch of overnachting. In de app staat alles duidelijk en overzichtelijk op één plek en kunnen jij en je collega's vanaf elk apparaat simpel en intuïtief uren boeken, valideren en controleren!

 

Zij gingen u voor:

YVI Ruby is mijn nieuwe persoonlijke partner"

VAN AKEN concepts | architecture | engineering, Lars Bemelmans

Overstappen? Gewoon doen!"

MEI architects and planners, Robert Winkel

Lees meer

Download onze Brochure!

Ontdek de voordelen van YVI Ruby.

Het formulier wordt verzonden..

Bedankt voor je aanmelding! Download hier direct de brochure.