Probeer 14 dagen gratis

Urenadministratie

Urenverantwoording is een cruciaal onderwerp binnen je projecten. Daarom hebben we dit zo makkelijk mogelijk gemaakt! Aangezien YVI Ruby volledig in de cloud opereert, kun je eenvoudig uren boeken en valideren via je laptop, tablet of mobiel. Iedere maand ontvang je (onder andere) automatisch een overzicht van je vakantie uren en overuren. Het systeem stuurt je daarnaast automatisch een bericht als de urenregistratie nog niet compleet is. Zo kan de projectleider of administratie eenvoudig uren fiatteren. Door dit proces zo gebruiksvriendelijk en intuïtief in te richten in projectsoftware YVI Ruby wordt het boeken en valideren van uren een fluitje van een cent en heb je altijd inzicht in capaciteit en productiviteit! En dat is slechts één van de onderdelen van YVI Ruby: de meest complete projectadministratie software!

Urenvalidatie

Via onze software wordt het inboeken, beoordelen en controleren van uren kinderspel. Binnen no time weet je of het aantal uren, het tarief, de taakomschrijving en de onkosten juist zijn: de gevalideerde uren worden vervolgens klaargezet voor de laatste stap, het versturen van de factuur. Uiteraard verstuurt het systeem ook tijdig notificaties wanneer iemand verzuimt om op tijd uren te declareren.

Handige uren app

Naast het inboeken van uren op specifieke projecten, voeg je ook gemakkelijk onkosten per taak toe. Denk aan vervoerskosten, zoals gereden kilometers, gekochte treinkaartjes en kosten voor een lunch of overnachting. In YVI Ruby staat de urenregistratie en urenvalidatie duidelijk en overzichtelijk op één plek. Zo kunnen jij en je collega's vanaf elk apparaat simpel en intuïtief uren boeken, valideren en controleren!

Urenregistratie Software

Wil je meer inzicht in je uren, facturen, offertes, planningen en budgetten en meer? Compleetheid en eenvoud gaan wel degelijk samen. Projectsoftware YVI Ruby werkt voor jou!

Ervaar zelf de kracht van YVI Ruby: probeer 14 dagen gratis

of bekijk de voordelen van YVI Ruby in de introductievideo

Zij gingen u voor:

YVI Ruby is mijn nieuwe persoonlijke partner"

VAN AKEN concepts | architecture | engineering, Lars Bemelmans

Overstappen? Gewoon doen!"

MEI architects and planners, Robert Winkel

Lees meer

Download onze Brochure!

Ontdek de voordelen van YVI Ruby.

Het formulier wordt verzonden..

Bedankt voor je aanmelding! Download hier direct de brochure.