Probeer 30 dagen gratis

Urenregistratie

Uren verantwoording is een belangrijk onderwerp binnen architectenbureau's, Ingenieursbureau's en bouwmanagement. Daarom hebben we dit zo makkelijk mogelijk gemaakt! Via laptop of mobiel. Iedere maand ontvang je automatisch een overzicht van je vakantie uren & overuren.En het systeem stuurt je een bericht als de uren nog niet compleet zijn. Zo kan de projectleider of administratie eenvoudig uren fiatteren. 

Urenvalidatie

Via onze software wordt het inboeken, beoordelen en controleren van uren kinderspel. Binnen no time weet je of het aantal uren, het tarief, de taakomschrijving en de onkosten juist zijn: de gevalideerde uren worden vervolgens klaargezet voor de laatste stap, het versturen van de factuur. Uiteraard verstuurt het systeem ook tijdig notificaties wanneer iemand verzuimt om op tijd uren te declareren.

Handige app

Naast het inboeken van uren op specifieke projecten, voeg je ook gemakkelijk onkosten per taak toe. Denk aan vervoerskosten, zoals gereden kilometers, gekochte treinkaartjes en kosten voor een lunch of overnachting. In de app staat alles duidelijk en overzichtelijk op één plek.

Zij gingen u voor:

Erwin van Toor

Adams bouwadviesbureau

“Met de software van YVI kunnen we inmiddels zeer gedetailleerd budgetteren én realtime volgen en vooraf bijsturen indien nodig"

Lees meer

Lars Bemelmans

VAN AKEN
concepts | architecture | engineering

"Ruby is mijn nieuwe persoonlijke partner"

Robert Winkel

MEI architects and planners

"Overstappen? Gewoon doen!"

Lees meer

× Daan Voets

Meer weten?
Vraag het Daan

Daan Voets

(06) 180 515 04
dvoets@yvifamily.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord

Slimmer werken?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt voor uw aanmelding!