Probeer 14 dagen gratis

Inzicht

YVI Ruby biedt uitgebreide voortgangsanalyses van je projecten. Deze zijn inzichtelijk voor de diverse rollen binnen de organisatie. Projectleiders, administratie en management kennen hun eigen wensen en behoeften en daar is YVI Ruby op ingesteld. Projectresultaat, percentage gereed, budget versus realisatie en percentage onderhandenwerk per project of fase is stuurinformatie van het project en bedrijf. Het geeft je de mogelijkheid om naast operationele keuzes ook financiële impact te zien.

Real-time werken

Bespaar tijd op dubbele handelingen door YVI Ruby en finance aan elkaar te koppelen. Inkoop- en verkoopfacturen worden direct vanuit Ruby doorgestuurd naar het boekhoudpakket. Stamgegevens zoals debiteuren en crediteuren worden eveneens een-op-een doorgezet naar financieel. Op deze manier profiteer je van het beste van twee werelden zonder extra handelingen.   

Koppelingen 

YVI Ruby helpt je bij goed debiteurenbeheer. Het is mogelijk om de openstaande posten per factuur binnen YVI Ruby te rapporteren. Zowel administratie alsook de projectleiders hebben inzicht in (niet) betaalde of deels betaalde facturen. Een logisch gevolg van deze kennis, is uiteraard dat je de mogelijkheid hebt om herinneringen te versturen vanuit YVI Ruby. Ook dit kan door zowel administratie en projectleiders uitgevoerd worden. Management en finance zal blij zijn te weten dat Ruby middels MS PowerBI informatie kan verzamelen en presenteren in een standaard dashboard. Uiteraard is het ook mogelijk om dit organisatie- specifiek op te zetten.

× Daan Voets

Meer weten?
Vraag het Daan

Daan Voets

06 18051504
dvoets@yvifamily.nl

Slimmer werken?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt voor uw aanmelding!