Probeer 14 dagen gratis

Inzicht en controle

YVI Ruby biedt uitgebreide voortgangsanalyses van je projecten. Deze zijn inzichtelijk voor de diverse rollen binnen de organisatie. Projectleiders, administratie en management kennen hun eigen wensen en behoeften en daar is YVI Ruby op ingesteld. Projectresultaat, percentage gereed, budget versus realisatie en percentage onderhandenwerk per project of fase is stuurinformatie van het project en bedrijf. Het geeft je de mogelijkheid om naast operationele keuzes ook de financiële impact volledig helder in beeld te brengen.

Real-time werken

Bespaar tijd op dubbele handelingen door YVI Ruby en finance aan elkaar te koppelen. Inkoop- en verkoopfacturen worden direct vanuit Ruby doorgestuurd naar het boekhoudpakket. Stamgegevens zoals debiteuren en crediteuren worden eveneens een-op-een doorgezet naar financieel. Op deze manier profiteer je van het beste van twee werelden zonder extra handelingen.   

Koppelingen 

YVI Ruby helpt je bij goed debiteurenbeheer. Het is mogelijk om de openstaande posten per factuur binnen YVI Ruby te rapporteren. Zowel administratie alsook de projectleiders hebben inzicht in (niet) betaalde of deels betaalde facturen. Een logisch gevolg van deze kennis, is uiteraard dat je de mogelijkheid hebt om herinneringen te versturen vanuit YVI Ruby. Ook dit kan door zowel administratie en projectleiders uitgevoerd worden. Management en finance zal blij zijn te weten dat Ruby middels MS PowerBI informatie kan verzamelen en presenteren in een standaard dashboard. Uiteraard is het ook mogelijk om dit organisatie- specifiek op te zetten.

Finance Software

Wil je meer inzicht in je uren, facturen, offertes, planningen en budgetten en meer? Compleetheid en eenvoud gaan wel degelijk samen. Projectsoftware YVI Ruby werkt voor jou!

Ervaar zelf de kracht van YVI Ruby: probeer 14 dagen gratis

of bekijk de voordelen van YVI Ruby in de introductievideo

Zij gingen u voor:

Het Ruby-pakket sprong er voor ons toch echt wel bovenuit''

BDG Architecten, Gert Jan Samsom

Lees meer

YVI Ruby is mijn nieuwe persoonlijke partner"

VAN AKEN concepts | architecture | engineering, Lars Bemelmans

YVI Ruby geeft overzicht, rust en controle"

MVSA Architects, Sharon Selissen

Lees meer

Download onze Brochure!

Ontdek de voordelen van YVI Ruby.

Het formulier wordt verzonden..

Bedankt voor je aanmelding! Download hier direct de brochure.