Probeer 30 dagen gratis

Facturatie

Tijdig en in één keer juist factureren draagt bij aan deze onmisbare balans voor een goede financiële flow. Aan het ‘einde’ van de procesketen worden de werkzaamheden en het opgeleverde aangeboden voor facturatie. De regie- uren moeten na validatie in feite 1-op-1 door te zetten zijn naar een gespecificeerde factuur. De termijnen en opleveringen zijn al uiteengezet in de projectstructuur en wachten op vrijgave van de projectleider om door te zetten.

Declarabele uren 

Onze projectadministratie software verzamelt nauwkeurig de projectonderdelen, zoals uren en termijnen, die klaar zijn om gefactureerd te worden. Hierdoor verstuur je een (verzamel) factuur in een handomdraai. 

Termijnen en opleveringen factureren

Er worden binnen het projectdossier automatisch termijnen aangemaakt. Daardoor gaat factureren, uiteraard in je eigen huisstijl, bijna automatisch. Meerwerkuren voeg je in een later stadium eenvoudig toe. Bovendien is het ook mogelijk om automatische oplevermomenten, met daaraan gekoppeld de juiste factuurmomenten aan te maken. De factuur verzend je eenvoudig, eventueel na een bewerking omdat er nog aanvullende informatie gedeeld moet worden.

Zij gingen u voor:

Erwin van Toor

Adams bouwadviesbureau

“Met de software van YVI kunnen we inmiddels zeer gedetailleerd budgetteren én realtime volgen en vooraf bijsturen indien nodig"

Lees meer

Lars Bemelmans

VAN AKEN
concepts | architecture | engineering

"Ruby is mijn nieuwe persoonlijke partner"

Robert Winkel

MEI architects and planners

"Overstappen? Gewoon doen!"

Lees meer

× Daan Voets

Meer weten?
Vraag het Daan

Daan Voets

(06) 180 515 04
dvoets@yvifamily.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord

Slimmer werken?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt voor uw aanmelding!